- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Léghűtés topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
és mit generál a skype?
nimbuzz-t használok, mert benne van facebook, messenger, google talk kliens is (meg tucatnyi másik is, csak azokat nem használom), és a skype voip is tökéletesen működik benne.
továbbá az új verzió teljesen kijavította a kikapcsolást, nem zabálja le a procit, nem melegszik a teló és nagyon gyorsan kapcsol be és ki. jó lett, most érett be androidon a program. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
speedyx86 #12 üzenetére
ha latvanyosan esik a toltesjelzo 2 ora alatt, akkor az inkabb akkubibi. 14-17% nem sok, foleg ha energiatakarekos modban csokkentett orajellel ment a proc. nimbuzz mennyit eszik?
szerintem kiralysag lett. most lettem belassitv a vodanal az adatforgalomlimit elerese miatt es igy is, 9,6kbit savszelesseg mellett tudtam hanghivast folytatni kivalo hangminoseg mellett de kb. 2mp laggal.
csak jelzem, nimbuzz percenkent minimum 1MByte adatforgalmat general hanghivasnal.
-
speedyx86
tag
Rengeteg aksit zabál, ez így nem állapot. Majd ha jön friss, akkor kipróbálom megint.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
idkfaiddqd #8 üzenetére
Köszi, akkor szólok neki.
-
idkfaiddqd
tag
válasz
Sweet Lou 6 #7 üzenetére
igen megy
én is spicán tolom,igaz 2.2-ön cyanogen moddal,de minden okés! -
Sweet Lou 6
addikt
Spicán megy? Bátyám régóta várja.
-
ntomka
nagyúr
Arra kíváncsi vagyok, hogy a szolgáltatók mikor fogják letiltani.
-
wwenigma
Jómunkásember
illetve meg azt nem ertem, hogy jon ossze a memhasznalat az sdkartyas telepitessel? ami egyebkent is csak 2.2-es funkcio, a progi minimum kovetelmenye meg android 2.1) app2sdvel abszolut no problem a hasznalata.
illetve meg annyi, hogy nem kozos menu van, hanem fulenkent lebontva, szoval tessek megkeresni azt a sign out gombot...
-
wwenigma
Jómunkásember
kiprobaltam, 18-21Mbyte kozott eszik - ami egyaltalan nem sok - , ha nyomsz egy sign outot, tovabbra is jelzi a feladatok kozott, de amint szukseg van a memoriara, a rendszer kipucolja, nem kell taskmanagerezni..
mintegy cache funkcio... semmi baj nincs vele, erdemes lenne frissiteni a cikket.
-
idkfaiddqd
tag
nagyon faja! ha telefonálok,akkor megkérdi a telefon,hogy most skype-on vagy gsm-ről akarok telefonálni. kicsit még recsegős,remélem kijavítják.
-
DeFranco
nagyúr
Gondolom a google-tól túl sok támogatást nem fog kapni, ha fel is kellett engedniük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest