- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sogron
tag
Hali! Hogy lehet kikapcsolni, hogy ne limitáljon 60 fps-re? Catalystba belőttem, hogy ne legyen vertikális szinkronizáció, de semmi! :S
-
Ligend
tag
Az addig világos, hogy van 192 és 256 bites memória interfésszel szerelt GTX760. A problémám mindössze az, hogy nekem 256 bites van (a gyári specifikáció szerint is.), és ennek ellenére csak a 192 bites eredményét produkálja.
Hogyan lehetne egyértelműen tisztázni? A GPU-Z is 256 bitet ír, és eddig nem tapasztaltam, hogy negatív irányba eltérne a teljesítménye a referencia GTX760-tól.
-
aok1
tag
Arról nem is beszélve,hogy a DDR4-es ramomat DDR3-nak ismeri fel.A 60 fps limit nálam is megvan.Kivétel az offscreen-nél.
-
FLATRONW
őstag
Vannak benne furcsaságok. Az összehasonlító teszteknél pl. látni, hogy valamelyik teszt 60 fps-es limittel fut le, a gyengébb rendszeren pedig nincs ilyen limit. Nálam is az egyik tesztben van, a másikban pedig nincs limit.
-
ledgeri
nagyúr
Megy megy aztán fehérképernyővel kifagy..
Utálom, amikor az ilyenekben meglátom, és zavar, hogy a dinós-crossmotoros képen a kipufogó az a kerékjárati ívben van, vagy az autósüldőzésnél a féktárcsa áll, de legalább itt esetleg van esély a kijavításra, nem mintha ez lenne a lényeg...
-
Ligend
tag
Lemértem én is a desktop gépemet, és meglepett az eredmény. Egy Asus GTX760-DCMOC-2GD5 van benne, amit 256 bites GDDR5 memóriával dolgozik (az adatlap és a GPU-Z szerint is), azonban a GFXbench adatbázisában a 192 bites GTX760-nal megegyező teljesítményt mértem. Ami azért nem kevéssel marad el a "teljes értékű" GTX760-tól. Más mérő-programmal hozza a papírformát.
A másik, amit megfigyeltem, hogy a Windows 10 Pro-t Windows 8 Pro-nak detektálta.
-
jedis
senior tag
válasz
rambustibi #2 üzenetére
Noh hagyjuk már, hogy egy GTX670-es másfélszer gyorsabb a 380-nál, más rendes játék tesztekben meg a 770-nel teljesít egy szinten a 380 !
-
Peter13
senior tag
válasz
rambustibi #2 üzenetére
Gondolom nem a telódon
Amúgy milyen kártya dobott ennyi pontot? -
jedis
senior tag
Hajrááá Magyarok !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Kishonti Informatics tesztprogramja az OpenGL ES 3.1-es API Android Extension Pack csomagjára koncentrál.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 4090 Trinity - ZT-D40900D-10P + Alphacool Eisblock block + backplate - Garancia 2028.04
- Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT
- ASUS RTX 4060 DUAL EVO 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.12. Szinte ÚJ!
- ASUS RTX 4060Ti DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. BESZÁMÍTÁS!
- GIGABYTE Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 256bit
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest