- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sogron
tag
Hali! Hogy lehet kikapcsolni, hogy ne limitáljon 60 fps-re? Catalystba belőttem, hogy ne legyen vertikális szinkronizáció, de semmi! :S
-
Ligend
tag
A benchmark adatbázisában két GTX760 van: az egyik jelöletlen, a másik 192 bites. A mérési eredmény az elsőnél magasabb mint a másodiknál, az enyém pedig a másodikkal egyezik meg, holott 256 bites a kártyám. Ez okoz bennem egy kis zavart.
[ Szerkesztve ]
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.
-
Ligend
tag
Az addig világos, hogy van 192 és 256 bites memória interfésszel szerelt GTX760. A problémám mindössze az, hogy nekem 256 bites van (a gyári specifikáció szerint is.), és ennek ellenére csak a 192 bites eredményét produkálja.
Hogyan lehetne egyértelműen tisztázni? A GPU-Z is 256 bitet ír, és eddig nem tapasztaltam, hogy negatív irányba eltérne a teljesítménye a referencia GTX760-tól.
-
ledgeri
nagyúr
Annyira nem, mert az egy fokkal bonyolultabb, mint egy dolgot arrébb rakni a grafikusnak..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
aok1
tag
Arról nem is beszélve,hogy a DDR4-es ramomat DDR3-nak ismeri fel.A 60 fps limit nálam is megvan.Kivétel az offscreen-nél.
[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
Vannak benne furcsaságok. Az összehasonlító teszteknél pl. látni, hogy valamelyik teszt 60 fps-es limittel fut le, a gyengébb rendszeren pedig nincs ilyen limit. Nálam is az egyik tesztben van, a másikban pedig nincs limit.
-
ledgeri
nagyúr
Megy megy aztán fehérképernyővel kifagy..
Utálom, amikor az ilyenekben meglátom, és zavar, hogy a dinós-crossmotoros képen a kipufogó az a kerékjárati ívben van, vagy az autósüldőzésnél a féktárcsa áll , de legalább itt esetleg van esély a kijavításra, nem mintha ez lenne a lényeg...[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ligend
tag
Lemértem én is a desktop gépemet, és meglepett az eredmény. Egy Asus GTX760-DCMOC-2GD5 van benne, amit 256 bites GDDR5 memóriával dolgozik (az adatlap és a GPU-Z szerint is), azonban a GFXbench adatbázisában a 192 bites GTX760-nal megegyező teljesítményt mértem. Ami azért nem kevéssel marad el a "teljes értékű" GTX760-tól. Más mérő-programmal hozza a papírformát.
A másik, amit megfigyeltem, hogy a Windows 10 Pro-t Windows 8 Pro-nak detektálta.
-
jedis
senior tag
válasz rambustibi #2 üzenetére
Noh hagyjuk már, hogy egy GTX670-es másfélszer gyorsabb a 380-nál, más rendes játék tesztekben meg a 770-nel teljesít egy szinten a 380 !
[ Szerkesztve ]
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
Peter13
senior tag
válasz rambustibi #2 üzenetére
Gondolom nem a telódon
Amúgy milyen kártya dobott ennyi pontot?"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
jedis
senior tag
Hajrááá Magyarok !
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest