- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
TheDragon007 #54 üzenetére
igen, ezt akartam sugallani én is
-
orbano
félisten
válasz
TheDragon007 #52 üzenetére
a 160mb-os ovasási sebességű is szar...
-
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
Minden új cucc drága eleinte. Később már fillérekért vesztegetik.
Anno egy CD író 100 rugó fölötti áron volt. Ma már az extrahiperszuper DVD írók is csak pár ezressel terhelik a bukszát.
Lesz még ez az SSD izé olcsó is. Más gyártók is beszállnak, és letörik az árakat. Már csak az a kérdés, hogy mekkora a valós élettartamuk.
-
törölt tag
#14) donpeter84
Apropó, azért egy írás tesztet is mutathattak volna, mert főleg olvasással próbáltak meggyőzni minket....
-
P00By
nagyúr
Drága drága...
-
törölt tag
Nagyjából 160K. Tényleg kezdenek csökkenni a nagyobb SSD-k árai, vagy egyszerűen csak megszokottá vált a hasonló árcédula, s ezért nem tűnik annyira magasnak?
-
rebugra
aktív tag
Tényleg sacc 176.000 Ft???
Úristen...várok míg lentebb megy az ára...
-
Mikiller
aktív tag
Egy 32Gb-os bőven elég lenne szerintem rendszernek, és még pár kissebb progi is mehetne rá amit sűrűn használunk.A többi meg maradhat hagyományos HDD-n.
-
Ijk
nagyúr
Jó lenne, ha a gyártók nem csak az írás/olvasás sebességeket adnák meg a specifikációban, mert önmagában ssd-nél ez még nem sokat jelent.
-
szajoho
tag
Szép is, jó is és drága! Optimális választás Vérpistike gémer nótbúkjába,hogy gyorsabban töltsön be a Krájzisz!
-
Márton
nagyúr
A "nagyságrend" az nem egy 10-es szorzót jelent minimum?
Az elődök akkor csak 22megával olvastak? -
mephi666
nagyúr
"A visszajelzések alapján a felhasználókat nem nyűgözte le a 128 GB-os modell"
hát szerintem a 128gigás árától rettent meg a nép... oké, hogy nem gagyit gyárt a corsair, de az árazófilcük is jó vastagon fog
majd lesz ez még így sem, ha totál elárasztják a piacot az ssd-k...
-
Jhonny06
veterán
De legalább szép.
-
válasz
donpeter84 #14 üzenetére
Tök jó ez a teszt, köszi. Van mosógépezés is.
Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy itt egy notivinyóval van összehasonlítva(ugye jóval lassabb mint egy normál HDD).
-
^Clown
addikt
Akkor ez gondolom már nem Jmicron-os, jól sejtem?
-
törölt tag
Leheletnyit szerintem is drága a 2 évhez képest, nade ez biztos olyan mint a kingmax új pendrájvja... bírja a rázkódást
-
donpeter84
csendes tag
-
Dyno
veterán
550juró?Nem drága egy kicsit?
-
Pontosan, olyan mint sok pendrive összekapcsolva, csak gyorsabb (bizonyos helyzetekben) és drágább.
Bármit tehetsz rá, kevesebbet fogyaszt, nem melegszik annyira mint a sima HDD, és mellette halkabb is.
Mod:és ugye mivel nincs benne mozgó alkatrész jobban bírja a rázkódást, leejtést. -
total90
veterán
Ööö drága, ööö kevés gari... ez így nem lesz kapós
-
Gyok2
senior tag
2 év garancia?
-
Vakegérke
félisten
Tudom, buta vagyok, de mi ez? Mozgó alkatrész nélküli winyó? Rendszert lehet rá telepíteni?
-
Muton
addikt
dik mán milyen késői órában megjelenő hír
mod: D1Rect: én azt este sem merném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Gyors adatátvitelt és 256 GB-os tárkapacitást kínál az új modell.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest