- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
-
-
Vakegérke
félisten
Csatlakozom. Rendszer, plusz a szükséges progik bőven elférnek rajta.
Valamivel 20 rugó fölött már kapható: [link].Ha komolyan vehetem a 10 év élettartamot, akkor ha lenne rá lóvém, máris vennék egyet.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
A gyémánt fülbevaló luxus-, ez pedig normál fogyasztási cikk, csak még a lefölöző stádiumban van.
Az SSD technológia sokkal dinamikusabban fejlődik, kapacitásban már most 1 TB körül tartanak, csak a gyártást kell felfuttatni. A HDD évei meg vannak számlálva.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vakegérke
félisten
Minden új cucc drága eleinte. Később már fillérekért vesztegetik.
Anno egy CD író 100 rugó fölötti áron volt. Ma már az extrahiperszuper DVD írók is csak pár ezressel terhelik a bukszát.
Lesz még ez az SSD izé olcsó is. Más gyártók is beszállnak, és letörik az árakat. Már csak az a kérdés, hogy mekkora a valós élettartamuk.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
#14) donpeter84
Apropó, azért egy írás tesztet is mutathattak volna, mert főleg olvasással próbáltak meggyőzni minket....
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Drága drága...
-
törölt tag
Nagyjából 160K. Tényleg kezdenek csökkenni a nagyobb SSD-k árai, vagy egyszerűen csak megszokottá vált a hasonló árcédula, s ezért nem tűnik annyira magasnak?
-
rebugra
aktív tag
Tényleg sacc 176.000 Ft??? Úristen...várok míg lentebb megy az ára...
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
Mikiller
aktív tag
Egy 32Gb-os bőven elég lenne szerintem rendszernek, és még pár kissebb progi is mehetne rá amit sűrűn használunk.A többi meg maradhat hagyományos HDD-n.
-
Ijk
nagyúr
Jó lenne, ha a gyártók nem csak az írás/olvasás sebességeket adnák meg a specifikációban, mert önmagában ssd-nél ez még nem sokat jelent.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
szajoho
tag
Szép is, jó is és drága! Optimális választás Vérpistike gémer nótbúkjába,hogy gyorsabban töltsön be a Krájzisz!
18 éve a PH-n. Nem ma kezdtem és nem is tegnap előtt! :-)
-
mephi666
nagyúr
válasz #95904256 #23 üzenetére
hát jah, mivel talán az előző cuccból csináltak egy raid rendszert, onnan lett dupla a sebesség, tehát "10"szeres ez meg már egy nagyságrend, ha úgy nézzük...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Márton
nagyúr
A "nagyságrend" az nem egy 10-es szorzót jelent minimum?
Az elődök akkor csak 22megával olvastak?[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
TheDragon007
senior tag
Talán azokat a bizonyos elhanyagolható számokat az "Ár:" szó után lehetne kisebbekre cserélni és máris barátságosabban állnának hozzá a júzerek a termékhez Sőt még akár le is lehetne nyűgözni a felhasználókat vele
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
mephi666
nagyúr
"A visszajelzések alapján a felhasználókat nem nyűgözte le a 128 GB-os modell"
hát szerintem a 128gigás árától rettent meg a nép... oké, hogy nem gagyit gyárt a corsair, de az árazófilcük is jó vastagon fog majd lesz ez még így sem, ha totál elárasztják a piacot az ssd-k...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Jhonny06
veterán
De legalább szép.
-
félisten
válasz donpeter84 #14 üzenetére
Tök jó ez a teszt, köszi. Van mosógépezés is. Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy itt egy notivinyóval van összehasonlítva(ugye jóval lassabb mint egy normál HDD).
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Akkor ez gondolom már nem Jmicron-os, jól sejtem?
-
törölt tag
Leheletnyit szerintem is drága a 2 évhez képest, nade ez biztos olyan mint a kingmax új pendrájvja... bírja a rázkódást
-
donpeter84
csendes tag
-
waterman_
aktív tag
ahhoz képest, hogy 120+ezerért láttam valamelyik magyar kattints és kiküldjük boltban nemrég a neten egy darab 128-as modellt a sok 32 gigabyte-os pendrive között, nem is annyira drága. csak mire ideér biztos drágul még..
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
Dyno
veterán
550juró?Nem drága egy kicsit?
-
félisten
Pontosan, olyan mint sok pendrive összekapcsolva, csak gyorsabb (bizonyos helyzetekben) és drágább. Bármit tehetsz rá, kevesebbet fogyaszt, nem melegszik annyira mint a sima HDD, és mellette halkabb is.
Mod:és ugye mivel nincs benne mozgó alkatrész jobban bírja a rázkódást, leejtést.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
total90
veterán
Ööö drága, ööö kevés gari... ez így nem lesz kapós
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Gyok2
senior tag
2 év garancia?
Tiszta Windows rendes ház
-
Vakegérke
félisten
Tudom, buta vagyok, de mi ez? Mozgó alkatrész nélküli winyó? Rendszert lehet rá telepíteni?
-
Muton
addikt
dik mán milyen késői órában megjelenő hír
mod: D1Rect: én azt este sem merném
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic V2 - origami
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest