Hirdetés
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
l.skywalker #5 üzenetére
Nem, ok egyelore a C&C-ket fogjak most csinalni (eloszor az elso kettot, Tiberian Dawn es Red Alert), aztan ha bevalik, akkor tovabb. A dune jogok most a Funcomnal vannak, akikkel ezt a Conant is kozosen csinaljak, es a Funcom azt nyilatkozta, hogy nem csak 1 jatekot akar a dune univerzumban, ezekbol adna magat es lehet remenykedni abban, hogy lesz egy Dune (II, 2000) remaster is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #5 üzenetére
Nem, azt a Funcom csinálja. Ennél a játéknál ők csak a kiadó, Dune MMO-nál a fejlesztést is a Funcom csinálja.
-
l.skywalker
titán
És akkor ők csinálják majd az új Dűne játékot, igaz?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
nem szép dolog hazudozni...
-
Cathulhu
addikt
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Engem viszont igen
Anno a they are billions is lazba hozott, de mikor vegre lehetoseg volt kiprobalni, eleg meh...
Szoval a stilus erdekel (megrogzott turtle player es TD fan vagyok), kivancsi vagyok az oregek mit hoztak ki belole -
GodGamer5
addikt
A ps2-es korszakban volt az utolsó értékelhető Conan játék és az is tps volt. Nem is értem, hogy miért erőltetik az rts-eket, meg az MMO-kat a témában. Kéne egy jó kis Swarcis hentelős sztoris tps, ezek meg itt erőlködnek ezekkel a mondvacsinált sz@rokkal...
-
antikomcsi
veterán
Mondanám, hogy lázba hozott, de miért hazudjak nektek!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest