Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
Az American Nightmare egy igazi kapufa... korábbi infók szerint pár dolgot beleraktak, amit eredetileg a 2. részbe akartak, minden másból született meg a "csodálatos" Quantum Break. Aztán meg a fene tudja, hogy hogyan és miként volt akkoriban körülöttük, mennyi igaz ebből...
-
MolGabi
aktív tag
https://www.alanwake.com/story/faq/ Itt minden le van írva, bár hivatalos oldalként elég gáz, hogy a PC-s verziót 2012 őszének írják, amikor '12 februárban jelent meg... A Remastert pedig a kétes minőségű MAFIA 2-3 remastereket is készítő angol csapat készíti.
A honlap szerint a Remaster alapja a PC-s AW, szóval ezért sem akkora eget rengető a különbség ahhoz képest. Mindenesetre örülök, hogy végre mindenki játszhat vele, örülök, hogy végre a fejlesztőké minden jog... és abban is biztos vagyok, hogy ez az egész felfrissítés az Alan Wake 2 előszele, lásd Control erre vonatkozó DLC-je is.
Az AW óta nekem egyik játékuk sem jött be, nekem túl... sok volt mindkét legutóbbi cím. Térjenek vissza szépen és folytassák a sztorit. Ha David Lynch-nek összejött '17-ben egy "folytatás" a Twin Peaks-hez, nekik is menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Magisk
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest