- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Nem modtam, hogy azt mondtad.
Amúgy ha Wh40k, akkor szerintem a Space Marine egy határozottan élvezhető és kiegyendúlyozott játék volt, de a Mechanikus is rendben van, vagy szintén a körös variációra a Death Watch.
Jó lenne egy klassz H&slash és egy valamire való FPS is, de már azzal is elégedett lennék, ha érdemben folytatnák a Space Marine-t.Azokra a csíkocskákra én is rájöttem, de egyszerűen nem érzem a csaták alatt valahogy a különbséget a mezítlábas és a félisten legénység között.
A flotta menedzsment hiányosságai azért is fájóak/felháborítóak, mert ez egy flottatologatós játék, lényegi birobalom építés és történet nélkül, így illett volna jobban ráfeküdni a dologra, pláne ha AAA áron adják.. de így olyan félkész utánérzése van a játéknak, vagy olyan, mintha indi lenne. Ez utóbbinál még el is nézném a hibákat, pláne, hogy kb 15dodóba kerólne az 50 helyett.Cifu: ahogy néztem, nem vagy vele egyedűl, mert az értékelések vegyesek steamen. És még unalmasak is az átvezetők, pláne sokadszorra, még jó, hogy át lehet őket ugrani.
Átvezető: mekkora volt már az első részben amikor megérkeztek, a kalóznak öltözött orkok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest