Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Akkor még bent van. Régebben mintha nem lettek volna ilyen korlátozások, hogy egy rulett sem elérhető amíg nem érem be magamat a sztorival. Expert nekem ott sincs a listában, a lvl60 meg le van zárva, mert az új instákat nem csináltam meg (mert ugye még nincsenek is unlockolva), egyik raidből sem esett semmi olyan amivel a héten geart tudnék kovácsolni, 4 ilvl kéne Final Steps of Faith-hez, én meg mint a hülye nyomom a lvl50 rulettet..
-
nonsen5e
veterán
Összességében jó kiegészítő volt a Heavensward. Story, grafika, hangok 5 csillagos. Startkor talán kicsit kevés volt az endgame tartalom, de azért elég sűrűn jöttek a content patchek, amikbe próbáltak nem csak 4/8/24 fős csapattartalmakat beletenni.
A 2.0-hoz képest csak azt sajnálom, hogy még az expert rulettben mindig csak 2db insta volt a régi 3db-bal szemben. Most pár hónapot kihagytam, lehet ezen javítottak, mert eltűnt az expert rulett, és maradt a "lvl 60" rulett, amiben az összes eddigi max szintű insta ott van.Ha csak hozzák azt a színvonalat, amit a 2.0 és 3.0-val, akkor már megéri megvenni majd a Stormbloodot is. Csak kár, hogy Steamen vettem meg az alapjátékot, aztán nem vehetem a kiegeket dobozosan, mert nagyon szépen a box artok is.
---
PS3 tulajoknak: 2017 dec. 31.-ig újra ingyen lehet frissíteni a PS4 verzióra Heavenswardostúl együtt, és még 14 ingyen nap is jár mellé. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest