Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Xelphatol a storyban a Final Steps of Faith után jön. Gearre van egy faék egyszerű módszer : spammeled a Palace of the Deadet amig ki nem farmolod az ilvl255 fegyvert (egy teljesen no brainer dolog) meg kigyűjtesz pár ezer tomestonet a lvl60as aetherochemical story instából (150 tomestone egy kör) és kiváltod az ilvl235 armor szettet. Ezzel az új alexander savagen kivül bárhová be tudsz menni. Innen meg választhatsz : unlockolod a ggl hard instát és expert rulettel pár hónap alatt kiszeded a tomestoneokból a full ilvl260 gear szettet fegyverestől, vagy farmolod közben az új alexandert a9-12 és kiszeded az ilvl250 szettet + ilvl260 accessory -t az expert rulettből kapott tomestoneokból (én ezt javaslom, gyorsabb) vagy kihozod az ilvl245 -öt és ráfekszel a savage gearre (ilvl275/270 gear farmolására).
-
nonsen5e
veterán
Akkor még bent van. Régebben mintha nem lettek volna ilyen korlátozások, hogy egy rulett sem elérhető amíg nem érem be magamat a sztorival. Expert nekem ott sincs a listában, a lvl60 meg le van zárva, mert az új instákat nem csináltam meg (mert ugye még nincsenek is unlockolva), egyik raidből sem esett semmi olyan amivel a héten geart tudnék kovácsolni, 4 ilvl kéne Final Steps of Faith-hez, én meg mint a hülye nyomom a lvl50 rulettet..
-
nonsen5e
veterán
Összességében jó kiegészítő volt a Heavensward. Story, grafika, hangok 5 csillagos. Startkor talán kicsit kevés volt az endgame tartalom, de azért elég sűrűn jöttek a content patchek, amikbe próbáltak nem csak 4/8/24 fős csapattartalmakat beletenni.
A 2.0-hoz képest csak azt sajnálom, hogy még az expert rulettben mindig csak 2db insta volt a régi 3db-bal szemben. Most pár hónapot kihagytam, lehet ezen javítottak, mert eltűnt az expert rulett, és maradt a "lvl 60" rulett, amiben az összes eddigi max szintű insta ott van.Ha csak hozzák azt a színvonalat, amit a 2.0 és 3.0-val, akkor már megéri megvenni majd a Stormbloodot is. Csak kár, hogy Steamen vettem meg az alapjátékot, aztán nem vehetem a kiegeket dobozosan, mert nagyon szépen a box artok is.
---
PS3 tulajoknak: 2017 dec. 31.-ig újra ingyen lehet frissíteni a PS4 verzióra Heavenswardostúl együtt, és még 14 ingyen nap is jár mellé. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Stormblood névre keresztelt új bővítmány sajnos PlayStation 3-ra már nem lesz elérhető.
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi hangfal építés
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Tidal
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest