- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Félreértettél. Nekem most is azt adja. A kolléga azt írta, hogy Ő még nem játszott vele (közben írta hogy azért valamennyit mégis) erre írtam hogy ha valaki most ismerkedne vele, akkor most nem ua mint akkor. Lehet nem voltam egyértelmű, de gondolom így érthető
Silenzio:Ha valamiben akkor technikában jobbak a mai játékok...ezt nem hiszem hogy épeszű ember vitatná, még jó hogy legalább abban jobbak.
Te bug-okat hozol példának, hát abból van elég ma is, így nem igazán értem az érved. Illetve értem, de nem hiszem hogy ezek tartanak vissza embereket a velük való játéktól manapság. Inkább idejét múltak, ennyi.
-
Chapel
addikt
Jó lenne sok klasszikust új graffal látni, de ne felejtsük el. Soha nem a grafika miatt lesz klasszikus valami és azért az eredeti hangulatot csak az eredeti grafika tudja visszaadni, az eredeti korban. Ez azok kiváltsága akik akkor éltek és játszottak vele.
Ettől persze jók ezek, nincs velük baj, de nekem nem adná ua a hangulatot most új graffal mint 15 éve az akkorival.
-
Chapel
addikt
Mert nagyon sok ember örül ennek. Pl. én is újra tolom így, egyébként nem biztos hogy elő venném. Meg hát a fiatalabb generáció is így is ismerkedhet vele.
Ingyenes ha jól tudom, így értelmetlen a kérdés, jöjjön csak. Még így is helet jobb móka mint sok tucat mai game...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest