Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Mi a különbség ez és egy nem dvrre szánt hdd között?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
apatyas
Korrektor
válasz MeszesKPT #10 üzenetére
Úgy gondolom, nem feltétlen. Az SSD blokkmérete illetve a másodpercenkénti írott adatmennyiség viszonyán fog múlni. Biztonsági rendszer, illik nem kihagynia egyetlen másodpercet sem, nem várhatja meg, amíg érkezik annyi adat, amennyivel fel tudja tölteni az adott méretű írható blokkot. Ha meg folyton beleírkál töredéknyi adatokat, akkor tényleg az élettartamát csökkenti.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
MeszesKPT
őstag
Nem volt még ilyenre szükségem, de nem célszerűbb ilyen extrém felhasználásra SSD-t használni?
-
M107
addikt
Ha naponta 50X parkolna minden nap az egy évvel beszorozva 18250 darab parkolás és adjunk neki bő 5 évet 91250 parkolás 5 év alatt és hol van még a 600.000 darab s jellemzően 1X parkolnak a Toshibák napi índitás során.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Gdi
senior tag
Nem hinném, hogy olyan kevés, sima desktop vinyóhoz is jó az, nemhogy egy ilyen környezetben. Plusz, ha aztnézed, hogy ezek a lemezek alig ha fogják üresjáratba tenni magukat...
6: unload az amikor a fej elhagyja a korong felületét, és kimegy "parkoló" zonába, ideértve a lemez leállítását is. Load pedig az indulás, és parkoló állásból ki eseményt jelenti.
[ Szerkesztve ]
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
a 600 000 load/unload ciklus nem kevés?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Zotya84
őstag
Azért 32 kameránál a folyamatos 134,2MB/s által nyújtott kameránkénti ~33,5Mbps-os bitráta a legtöbb* biztonsági kamerához bőven elegendő. Főleg megfelelő kodekkel ellátott kamerák esetén. Szerintem.
*mondanám, hogy összes, de ennyire nem vagyok otthonos a jelenlegi kínálat tudásában.Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
plömplöm
őstag
"DRT02-V szériás", az R honnan jött? se a linken, se a (10(3) nappal ezelőtti) hivatalos bejelentésben drt, sima dt az, nem?
[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
atike
nagyúr
"a meghajtók egyszerre legfeljebb 32, nagyfelbontású kamera streamet tudnak kezelni"
Ez honnan jött...? Mármint a 32... Függ az sok mindentől - kameraszám persze de fps,. bitráta, pontos felbontás...
....és megnéztem, az általában használt WD Purple vinyóknál is így adták meg... Ez kész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest