Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Oliverda

félisten

válasz Ayg0 #53 üzenetére

Igen, olyasmi.

Költség- és fogyasztáscsökkentés valamint így megspórolnak egy PCI-E sávot. Gőzöm sincs hogy milyen vezérlő van benne. Lehet hogy valami Realtek vagy Broadcom cuccot tuszkoltak bele és a meghajtókat is majd ez a cég fogja írni hozzá.

Közben találtam valamit, bár az iPon híreit én első blikkre nem szoktam készpénznek venni a forrás hiányában.

"Az új platformban helyet kapó SB800-as déli hidak esetében már natív Sata 6 Gbps-os és USB 3.0-s támogatás is jelen lesz, sőt a termékekben integrált BroadCom MAC Ethernet interfész is helyet kap."

[link]

Akkor ha igaz Broadcom van benne ami nem túl meglepő hisz már régóta partnerek az AMD-vel.

Amúgy az (is) kimaradt a hírből hogy az 800as déli hidakban már nincs ACC, tehát a magok feloldásához a lapgyártóknak saját megoldásokat kell alkalmazni. Ergo lehet hogy a lustább gyártók lefelejtik majd a core unlock-ot bizonyos lapokról, vagy prémium funkció gyanánt csak a drágább lapjaikhoz fogják adni. Persze kivéve az AsRock. :D

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák