- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Igen, olyasmi.
Költség- és fogyasztáscsökkentés valamint így megspórolnak egy PCI-E sávot. Gőzöm sincs hogy milyen vezérlő van benne. Lehet hogy valami Realtek vagy Broadcom cuccot tuszkoltak bele és a meghajtókat is majd ez a cég fogja írni hozzá.
Közben találtam valamit, bár az iPon híreit én első blikkre nem szoktam készpénznek venni a forrás hiányában.
"Az új platformban helyet kapó SB800-as déli hidak esetében már natív Sata 6 Gbps-os és USB 3.0-s támogatás is jelen lesz, sőt a termékekben integrált BroadCom MAC Ethernet interfész is helyet kap."
Akkor ha igaz Broadcom van benne ami nem túl meglepő hisz már régóta partnerek az AMD-vel.
Amúgy az (is) kimaradt a hírből hogy az 800as déli hidakban már nincs ACC, tehát a magok feloldásához a lapgyártóknak saját megoldásokat kell alkalmazni. Ergo lehet hogy a lustább gyártók lefelejtik majd a core unlock-ot bizonyos lapokról, vagy prémium funkció gyanánt csak a drágább lapjaikhoz fogják adni. Persze kivéve az AsRock.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest