Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Na mi van savanyú a szőlő? Citromba haraptál? Kétféle ember van aki beruházásként tekint a gép fejlesztésre majd évekig használni is akarja, meg az aki az árát nézi görcsösen hogy minél többért el tudja adni. Te melyik vagy? Amúgy az jár jól aki előre gondolkodik és megvárja a konkurenciát hogy aztán árcsökkentett cuccokat tudjon venni csak már évek óta nem volt verseny a két cég között. Ha teljesítmény kellett csak a kékek jöhettek szóba eddig. Tavaly nekem sem volt választás és hónapokig nem akartam gép nélkül lenni. De nem bántam meg sőt, 0 késztetésem van a váltásra, és az sem érdekel hogy csökken az értéke a cuccnak mert használom a gépet.
-
->Raizen<-
veterán
Ha itt nem is de majd a kész bemutató cikk alatt lesz jó kis verekedés a fórumban, vér fog folyni nekiesik az intel az amd-nek itt is mint ahogy a napokban leközölt hírben a bárdos nv-s az amd-s gyerek fejének.
(#14) rambustibi: Röhögőgörcs.
(#19) hackeeeee:Ez már neuron mintájú processzor, önfejlesztő tipus.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
Én úgy gondolom hogy azonnal kidobom a teljes rendszerem és rohanok a boltba vörös termékekért márciusba. Kukázom a skylake rendszerem eladom féláron, kukázom az nv kártyát, és veszek egy tuningos rx 480-at. Meg amd ramokat fogok venni amd ssd-vel. x1800x RAJzen alá nem adom.
Ja nem, bocs most ébredtem fel éjszakás meló után bilibe lóg a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szerver CPU-k 4110,4114, E5-2650 V3
- ÚJ, OEM, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest