Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit79
aktív tag
válasz
eldiablo #1117 üzenetére
Igen te is azon a lovon űlsz amit fordítva is meg lehet űlni.. hozod példának a kisarkított példát a "csúcs" Intel árát hozod fel. ..ha rossz indulatu akarnék lenni,nézheted máshonan is a leányzó fekvését. Pl egy középfelső Intel is majd tudja pár % eltéréssel a 140k-s cpu teljesítményét, ugye volt pár belinkelt játékteszt,de nem játék teszt is ahol nem a cpu mag száma határozza meg az erősorrendet. Nem értem miért kapálódzik mindenki a 300k-s cpuval. mikor ott az olcsóbb Intel ami kb ugyanannyit tud,mint a társa
Csúnyán mondva felvetted te is a szemüveget..Most kiragadok ,ahogyan kb te egy példát,de nem is a legrosszabbat kerestem meg..:
Érted miről beszélek?
Felesleges ezen csatázni.. és akkor hogy is van az árpélda? :9 -
Bandit79
aktív tag
válasz
eldiablo #1110 üzenetére
Ryzen 7 1700 van aprón 105 ezerért sok..
aprón sok minden van fent . Nem vennék 100k-ért cpu-t még Intewl oldalon sem. Szóval kb azt reméltem,hogy lesz majd Intel Felső kategóriás cpu erőt közelítő kb 50k-s áron..(szerintem sokan) ,de most látszik már hogy nem lesz annyi a kis Ryzenekben.
Ezt nem azért írom, hogy most neked vagy másnak meg kell védeni a Ryzent, hanem kb minden megy tovább ahogyan eddig is volt... nincs és nem is lesz "csoda árazás" . Kicsit mérséklődik majd az Intel ár,de már mindenki a választ fogja várni...Jöhet az új step.. max 2-3 hónapot várok és utána döntök.. -
h1mpi
félisten
válasz
eldiablo #1017 üzenetére
Ahogy látom a teszteket max a cinebenchel fognak játszani a Ryzen tulajok, mert játékban nagyon csúnyán elmarad a várakozásoktól
-
Kroni1
veterán
válasz
eldiablo #470 üzenetére
"Tehát amikor Skylake-re XP-t telepítettem akkor én is csaltam?
Végül is... "Ilyet nem mondtam, csak azt, hogy kamu, mert eleve nem sok értelme lett volna win7 alatt tesztelni, ha az unsupported, ráadául azt is leírták, hogy az Cinebench R15 a win8-at és a win10-et szokta felismerni. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nagy nap ez az AMD-nek: hivatalosan is bejelentették a Ryzent. Ha jól sikerül, újra versenyt hozhat az asztali gépekbe szánt CPU-k világába.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Intel Core ultra 7 265K CPU leárazás!!!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest