- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Házimozi belépő szinten
- 3DMark 11 eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
"Ellenben amíg a régebbi driveremmel jó ideje nem volt semmi gondom, a 19.12.3 felrakása után egy órán belül kétszer megfagyott a Mechwarrior 5, majd a második után az R9 390-em meghalt " Ez konkrétan azt jelenti, hogy a drivert hibáztatod, "post hoc ergo propter hoc".
"user error minden, ami baj az AMD háza táján előfordulhat..." ilyet konkrétan sehol nem állítottam, még utalást sem tettem rá.
Azt viszont igenis állítom, hogy:
1. létezik egy olyan mém(eredeti értelmében), mi szerint "Az AMD driverek szarok, bezzeg az NVidia"
2. ez a mém jó néhány AMD szimpatizánst/fant is megfertőzött, csak nekik nem deal-breaker
3. a mém fertőzés a "confirmation bias"-szal együtt azt okozza, hogy szinte az összes AMD driveres hibánál a "na ugye" hangulat megy, az NV driveres hibánál meg a "OK, van ilyen, de nézd már mennyivel több van az AMD-nél" - sok sikert az objektív értékeléshez...!
4. a hibák okát tudni kell felismerni, nem minden driver hiba ami elsőre annak tűnik, van még pár komponens a képletben(pl. HW, OS, user) amit illik megvizsgálni diagnózis alkotás előtt.
5. aki egy hibás kártya után végleg elvágódik a komplett gyártótól és még garis csere se jut eszébe, az nem ésszel dönt, kicsit sem, annak csak egy alibi kell hogy válthasson a másik gyártóra. Ez nekem user error. Szíve joga egyébként, csak ne áltassa magát az indokokat tekintve, és ne ossza az észt hamis indokok alapján."A tervezett avulás amúgy nem igazán értelmezhető, nyilván vannak jobb alkatrészekből, jobb minőségben gyártott és kevésbé igényesen, olcsó alkatrészekből gyártott termékek." tudom, ezért is írtam, hogy "konteó nyelven".
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest