- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
válasz
dominating #9202 üzenetére
Nem vagyok nagy pixel rajongó és régi felhasználó sem (párszor kostolgattak is a fanok a véleményeim miatt) de nagyon hazavágták kb az egyetlen dolgot amit szerettem ebben a telefonban (p7pro).
Mint ahogy sokan itt, én is nagyon szerettem a gyorsan telefont elő és már készültek is a remek, jobbnál jobb képek az izgő mozgó gyerkőcökről és szortírozásnál minimális darabszámú képet kellett törölni. Mára ez megváltozott, sok képet kell törölni és minimális ami jó.Sajnos én sem csináltam mentést a régi kamera appról, de tanulva a hibáiból mostmár minden frissítés előtt megy a backup..
Egyszer ha véletlenül is, de csak javítja a gugli... és akkor már lesz mentésem🙂
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google eddigi legerősebb készülékei jól átgondolt specifikációval, elegáns és egyedi dizájnnal, de aránylag borsos áron futottak be.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest