Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Ahol fontos a pontos működés oda az Arduino sokkal jobb.
Legfeljebb ha natívan programozod. Olyan pofonokba tudsz belefutni Duinon, hogy ihaj, elfelejti megemlíteni hogy melyik timert használja, estébé.RPi elég erős lehúzás a versenytársak ár/teljesítmény arányához
Amikor a 8bites csótány 1000 feletti tételes rendelésben is háromszor annyiba kerül, mint egy GHz-es alkalmazásprocesszoros cucc, nem értem milyen rossz ár-érték arányról beszélsz. Lehet hogy egy bananaPihez vagy hasonlóhoz képest rosszabb az arány, viszont ennek van "támogatása". Én is láttam anno kismillió hasonló fejlesztőpanelt, és egy gyári rendszerképen kívül más nem volt hozzá elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Arc Raiders
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Eladó pár db új Powerbank! 5000mAh-20000mAh-ig
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest