- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anfänger
őstag
válasz
gyuszko8809 #17 üzenetére
Vannak érdekes dolgok benne!
-
gyuszko8809
csendes tag
Az még a jobbik eset, hogy nem adja meg az achi-t. Nekem boxon a FINDING FARAZ nevű pályán az utolsó kör alakú épületben nincs ajtó (csak mintha simán ki tudnék menni) de mégis ottvan valami láthatatlan dolog és emiatt nem tudom folytatni a játékot.
-
Xaels
félisten
Az ár mindenkinek járt, ha volt BF3 Premium-ja.
Multi Review egy korrekt elemzés a multiról, angol tudás kell.
-
Gery9112
őstag
(#3) Xaels
Akkor tekintsd magad az ár/játszhatóság terén duplán szerencsésnek.
-
Pityu.
nagyúr
Az első sniperes küldetés hát ideg ölő egyszerűen nem tudok tovább jutni,célzok lövök semmi,ha csak nem az illető feje tájékát találom el nem hal meg,lőttem a rakéta vetőst mint az álat a teste minden pontján semmi,nehéz egérrel becélozni a fejét,még csak olyan sincs mint más játékban hogy legalább a lélegzetet vissza lehetne tartani,nagy nehezen lelőttem a házakon lévő rakéta vetőst de a tornyon lévőket lehetetlen és kilövik a helikoptert és kezdhetem újból,a tornyos rakétavetőst legalább 5 ször hátba lövöm de nem döglik meg a rohadék.Imádom a medal of honort de ez egy nagy csalódás ez a része.Valaki esetleg már ki tudta lőni a tornyos rakéta vetősöket?
-
WhiteWalker
nagyúr
de mi van itt kedves kiadó?? pár napja a borderlands lett vírusos,most ebbe hatalmas bug...tényleg ennyire csak a pénz kell,a többibe már szarunk bele?
-
Szafter
tag
Ezekszerint jól sikerült a játék...
-
r4z
nagyúr
Vannak anomáliák bőven. Az első sniperes küldetést például háromszor kellett megcsinálnom, mert nem engedett tovább, nézhettem volna a távcsövön keresztül az épületeket szürkehályogig.
-
pschio
őstag
A többi temérdek bug-ot is javítani kéne...
-
Anfänger
őstag
válasz
WongFeiHong #4 üzenetére
Hi!
Nekem sem menti a kiválasztott fegyót. Visszaáll alapfegyóra!Ür spawn,tó spawn,mi szem-szájnak ingere minden elöfordult már. Igen,kifagyások is jelentkeznek nálam is. De ha ezek javítva lesznek,akkor egy elég hangulatos game lesz. Addig meg ritkábban gamelom.Tolok mást.
Volt úgy 3x egymás után a nílusba spawnoltam.
Úszkáltam 10 sec-ig,aztán halál.
Hányszor haltál meg,hogy lerontotta a statod? -
WongFeiHong
senior tag
PC változatnál inditáskor kb 3x kifagy és sehogy se menti el a kiválasztott fegyóim és karaktereim. Nagyon frusztráló dolgok. Másnak nincsenek hasonlók?
-
Gery9112
őstag
Remélem örülnek a vásárlók, hogy teljes árat fizettek egy béta tesztért :-). Jöjjenek csak tovább a félkész, teszten soha át nem esett AAA kategóriás játékok tömkelege....
-
gabor901113
tag
Gáz... Kellemetlen helyzet ez számukra és számunkra is!
Reméljük hamar megoldják a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Medal of Honor játékosok arról panaszkodnak a játék hivatalos oldalán, hogy némelyik achievement nem oldódik fel, hiába teljesítették a követelményeket.
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest