Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
capulet75 #49 üzenetére
Én értem mit akarsz mondani, de pont a sztorira mondod hogy epic, amit ha megfilmesítenének mindenki tudná hogy bukta lenne a vége, tipik amerikai, ez nem kérdéses. Ez a sztori egyszerűen átlagos, semmi új és különös nincsen benne pl egy bioshock sztorija jobban összevan rakva van célja is annak amit csinálsz, itt meg mész lősz és vége a küldetésnek, persze lehet hogy te ezt a stílust kedveled.
A halo-t nem ismerem, mindenki istenítette ezért leszedtem az első részét, és meg kell mondjam hogy unalmas játék, tényleg nem tudok mit mondani rá, jól indult aztán unalomba fulladt, a többi részét meg nemtudom kommentálni. Azt veszem észre hogy amik átlagos játékot azok egyben túlértékeltek is, és iszonyat mód reklámozzák őket.
Tudom hogy mindenkinek más a véleménye, de ki is emeltem hogy szerinted epic, de ugye ettől még nem lesz az, gondolom érted, és én csak ezt akartam mondani. Ez most nem olyan szint hogy valaki szerint ez szar más szerint meg jó, konkrétan olyat állítottál ami nem igaz, mégha tetszett volna az egész is akkor se mondanám hogy epic. Az egyedüli küldetés ami jó volt az a havas lopakodós, hogy is mondjam volt értelme a küldetésnek, nem az volt hogy rádőltél az egér bal gombjára azt hadd szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest