Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
Az sem egy rossz irány.

A cad vonalon én a BIM-et tudom javasolni (Revit, Tekla), esetleg ha 3d, akkor Solidworks és társai. Ezek valamelyikét pro+ szintre fejleszteni és talán nem lesz probléma munkaügyben. Főleg, ha az iskolai végzettséged e mellett valamilyen mérnökre végződik.Az, hogy az oktatás ilyen szerencsétlenül van megoldva...

-
rgqjx
aktív tag
Közvetlen köze lehet kevés van, de közvetve nagyon hasznos tud lenni egy kis programozói háttér. Nem ismerem a tananyagot, ezért nem tudom, hogy milyen mélységben tanítják ezeket. Jelenleg tizenéve keresem kenyerem a AutoCad-el és mit meg nem adnék azért, ha hajdanán tanultam volna egy kis programozást, mert akkor nem csak alap szinten boldogulnék bizonyos kódokkal. Elég szépen ki lehet terjeszteni a cad tudását egy kis programozási ismerettel. Egy egyszerű kis VB kóddal lekérdezheted a rajzban található attribútumokat egy excel táblába, vagy egy lisp kódnak hála görbéből is készíthető wipeout. Hasznos kis apróságok, melyek nem létszükségletek, de nagyban növelik a hatékonyságot.
Bár a magán véleményem, de szerintem aki számítógéppel keresi a kenyerét, az konyítson egy minimálist a számítógépekhez és azok alapvető működéséhez. A hálózati ismeretek tantárgy szerintem ebben fog segíteni.
Ha megengedsz egy jó tanácsot... Most tanulj céltudatosan minél többet, amíg több lehetőséged van rá. Ha ezen a páyán képzeled el a jövődet, akkor érdemes lesz valamilyen szakterületet alaposabban megtanulnod, mint a nagyátlag, hogy nagyobb szüksége legyen rád a munkaerőpiacnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Techdemóból valóság, újból bemutatkozott a Zoopunk
- Marvel Snap
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vadonatúj MAGYAR PBT cherry keycap készlet eladó (ISO+ANSI)
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FIFA26 / FC26 digitális kód PS5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)