Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
Az sem egy rossz irány.
A cad vonalon én a BIM-et tudom javasolni (Revit, Tekla), esetleg ha 3d, akkor Solidworks és társai. Ezek valamelyikét pro+ szintre fejleszteni és talán nem lesz probléma munkaügyben. Főleg, ha az iskolai végzettséged e mellett valamilyen mérnökre végződik.Az, hogy az oktatás ilyen szerencsétlenül van megoldva...
-
rgqjx
aktív tag
Közvetlen köze lehet kevés van, de közvetve nagyon hasznos tud lenni egy kis programozói háttér. Nem ismerem a tananyagot, ezért nem tudom, hogy milyen mélységben tanítják ezeket. Jelenleg tizenéve keresem kenyerem a AutoCad-el és mit meg nem adnék azért, ha hajdanán tanultam volna egy kis programozást, mert akkor nem csak alap szinten boldogulnék bizonyos kódokkal. Elég szépen ki lehet terjeszteni a cad tudását egy kis programozási ismerettel. Egy egyszerű kis VB kóddal lekérdezheted a rajzban található attribútumokat egy excel táblába, vagy egy lisp kódnak hála görbéből is készíthető wipeout. Hasznos kis apróságok, melyek nem létszükségletek, de nagyban növelik a hatékonyságot.
Bár a magán véleményem, de szerintem aki számítógéppel keresi a kenyerét, az konyítson egy minimálist a számítógépekhez és azok alapvető működéséhez. A hálózati ismeretek tantárgy szerintem ebben fog segíteni.
Ha megengedsz egy jó tanácsot... Most tanulj céltudatosan minél többet, amíg több lehetőséged van rá. Ha ezen a páyán képzeled el a jövődet, akkor érdemes lesz valamilyen szakterületet alaposabban megtanulnod, mint a nagyátlag, hogy nagyobb szüksége legyen rád a munkaerőpiacnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512GB - GARANCIÁLIS
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest