Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
Az sem egy rossz irány.

A cad vonalon én a BIM-et tudom javasolni (Revit, Tekla), esetleg ha 3d, akkor Solidworks és társai. Ezek valamelyikét pro+ szintre fejleszteni és talán nem lesz probléma munkaügyben. Főleg, ha az iskolai végzettséged e mellett valamilyen mérnökre végződik.Az, hogy az oktatás ilyen szerencsétlenül van megoldva...

-
rgqjx
aktív tag
Közvetlen köze lehet kevés van, de közvetve nagyon hasznos tud lenni egy kis programozói háttér. Nem ismerem a tananyagot, ezért nem tudom, hogy milyen mélységben tanítják ezeket. Jelenleg tizenéve keresem kenyerem a AutoCad-el és mit meg nem adnék azért, ha hajdanán tanultam volna egy kis programozást, mert akkor nem csak alap szinten boldogulnék bizonyos kódokkal. Elég szépen ki lehet terjeszteni a cad tudását egy kis programozási ismerettel. Egy egyszerű kis VB kóddal lekérdezheted a rajzban található attribútumokat egy excel táblába, vagy egy lisp kódnak hála görbéből is készíthető wipeout. Hasznos kis apróságok, melyek nem létszükségletek, de nagyban növelik a hatékonyságot.
Bár a magán véleményem, de szerintem aki számítógéppel keresi a kenyerét, az konyítson egy minimálist a számítógépekhez és azok alapvető működéséhez. A hálózati ismeretek tantárgy szerintem ebben fog segíteni.
Ha megengedsz egy jó tanácsot... Most tanulj céltudatosan minél többet, amíg több lehetőséged van rá. Ha ezen a páyán képzeled el a jövődet, akkor érdemes lesz valamilyen szakterületet alaposabban megtanulnod, mint a nagyátlag, hogy nagyobb szüksége legyen rád a munkaerőpiacnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Call of Duty: Black Ops 7
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Byintek Love U14 Projektor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)