- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erw
csendes tag
Csak ugye mint fentebb említettem, ez az ár már nagyon durva, ha 13 ezerért is kapsz egy ugyanolyan jó, de legalább hasonlóan jó fejhallgatót, mikrofon nélkül (most tekintsünk el attól, hogy van olyan gamer, akinek nincs botfüle). 40 ezres különbözetből meg olyan mikrofont tudsz venni hozzá külön, hogy ihajj. Jó, nem jön össze belőle egy Neumann, de azért nagyságrendbeli a különbség. És nem csak a mikrofonra költhetünk +40 ezret.
Amin meg több dolog van, az könnyebben elromlik. Ha pedig el is romlik valami fontos, pl a driver a fejhallgatóban, akkor az egész headsetet kidobhatod a kukába. Ezzel szemben ha külön-külön vennél fejhallgatót és mikrofont, erősítőt, dac-t, kulcstartót, karácsonyfadíszt, akármit, akkor nem csak a minőség lesz nagyobb az adott árban, hanem a meghibásodás kockázatát is minimalizálod.
Erre próbáltam utalni az első hozzászólással, hogy ez a gamer fülesdi kezd átcsúszni egy olyan ársávba, ahol már nem lesz versenyképes.
-
Erw
csendes tag
Hát azért Cloudot is be kellett harangozni, hogy milyen jó ár/érték aránnyal rendelkezik, közben meg csak ráragasztottak a Takstar Pro 80 / HI2050 (13 ezer) fejhallgatóra egy mikrofont és eladták 3-szor annyiért. A többi gamer fejhallgató meg még csak annyit se ér. A térhangás gimmickre pedig senkinek nincs szüksége, ezt te se gondolhatod komolyan, hogy pl a cloud II azért hangzik jobban, mert kapott hozzá egy alaplapinál is rosszabb minőségű külső hangkártyát. Azt a pénzt beleforgathattam volna egy ezerszer jobb fejhallgatóra, például.
De ha már így szóba került, igen, kíváncsi vagyok, hogy a revolver melyik stúdiófejhallgató átcímkézése.
-
Erw
csendes tag
170 Euró ezért?
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest