- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardverkemping június végén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Megvolt, 900 gpu / 900 mem clk, és minusz 10% tdp keret, ugynaz sajnos.
Czimby: a lap megkapta a legfrissebb nem bétás biost, ez 2020.06 havi, van egy idei is ami updateli az agesa combo-t de béta verziós, nem tettem fel mert ennél az msi lapnál nincs bios downgrade lehetőség. A sw teljesen ugyanaz mint a pm961-essel, ráadásul tegnap átklónoztam arról (is) a rendszert a 970-re, ugyanugy resetel, még feltettem a samsung gyártói nvme driverét utána, de semmi változás. Öcsémtől elkértem az RX480-ast azzal sincs baj, azt hiszem ez az ssd-vga kombó nem működik együtt valamiért, a vége az lesz hogy megy az apróra az ssd, és nézek helyette egy pm961-et, mert a kicsi 256-ossal gond nélkül megy.
Esetleg még ha valaki belinkeli hogy lehet feltenni frissebb mókolt vga drivert, azzal megpróbálkoznék hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- Macbook White 13" unibody
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged