Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3Ny3'T
senior tag
Azt páran tudni vélik, hogy azért variálták meg a végét, mert kiszivárgott az eredeti (én mondjuk égen-földön nem lelem, tehát kicsit kamu szagú...).
Azt is páran tudni vélik, hogy időhiánnyal küzdöttek (visszavezethető lehetne az előző mondatra).
ÁLLÍTÓLAG nem egy részleg átszeparálásával kezdtek el dolgozni a multin, hanem független részleg fejlesztette, amit így az összecsapott befejezés következtében aligha hiszek el. Vagy ha így is volt, simán bevonhatták volna egy kicsit a multi részlegét is és később feloldani a multi részt, ahogy azt a demo-nál is tették, tehát egyszerűen nem értem, mi történt.
Összességében szerintem nem trollkodás volt a hsz-ed, hanem egy rövid, tömör feltárása a szomorú valóságnak.
Nagy kár, hogy az EA-hez szegődtek...
-
Rexdemon
aktív tag
Igazság szerint nagyon hamar meg lehet unni a multit, egy darabig érdekes,h milyen class/race -eket próbálhatsz ki, de mivel csak a hentelni kell ua azokat az ellenfeleket, egyik hullámot a másik után, nekem borzasztóan egysíkú. Mire 3 classban elértem a lvl20at, simán kiégtem belőle, ráadásul ez a "random kapom a cuccokat" is zavaró. (lvl20 infilitratornak ua olyan puskája van,mint lvl1-en, másnak meg dobott a random lvl5ön imba damage dealert) Ha a "trollkodás" igaz, akkor iszonyú hiba volt az epikus single-t beáldozni erre a legjobb esetben is középszerű multira.
-
konesz
csendes tag
Sajnos szerintem azt se fogjuk megtudni, hogy eredetileg hogy tervezték ezt a Mass Effect 3 dolgot. Mi volt a céljuk/motivációjuk ezzel a befejezéssel illetve a multi erőltetéssel valamint, hogy milyen DLC-ket terveztek eredetileg és mennyi pénzért. És például ezeket a heti "eventeket" is így tervezték-e korábban... Lehet hogy mindez csak arra szolgál, hogy elhallgattassa a hangosabb rajongókat.
-
Vistaboy
veterán
Egy kis trollkodást engedjetek meg:
Szerintem az EA-BW páros elkészült a játék 95%-ával, majd ekkor elkezdték kalapálni a multit, és annyira belejöttek, hogy utána már nem érdekelte őket az egyszemélyes mód befejezése. Látták, hogy mekkora pénzeket fizetnek a MW és CoD fanok a pályákért és egyéb multis cuccokért, így hát nosza, elindultak ebbe az irányba.
AMikor azután jött a megjelenés, eszükbe jutott, hogy a játék nincs befejezve, de már senkinek sem volt kedve a single résszel foglalkozni, mert mindenki a multi pályáit és karaktereit készítette a későbbi DLC-khez.
De mivel eszméletlen mennyiségű előrendelésük volt a ME3-ra, ezért a megjelenést tartaniuk kellett, így hát gyorsan összecsaptak valamit a játék végére, majd azonnal mentek is vissza multizni. Arra gondoltak, hogy a játékosok többsége majd úgyis azt fogja csinálni, hogy ráharapnak a multira, és utána már nem érdekli őket a single.
Szerintem ezért is erőltették ránk, hogy multizni kell a legjobb eredményért, mert hát - ahogy páran írták itt a fórumban is - könnyen rá lehet kapni az ízére.
Trollkodás vége.

-
nuke7
veterán
ennek mi értelme van.. számomra a ME mindig is single player játék volt.
MIÉRT akarnak BF3-at meg MW-t csinálni belőle..?!
pff... multiban a LOL szerűjátékokat szeretem inkább
-
nanorambo
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nem baj, most legalább tényleg annyiért adják a szutykos DLC-iket amennyit érnek

Ingyen
-
GeneraL_XTX
veterán
Mertek volna csak ilyen közhangulatban fizetős DLC-t kiadni. Úgy voltak vele kutya se venné meg...
-
csaabz
őstag
Elég jól néz ki, jöhet minél több dlc!

-
Zoli133
addikt
Jól hangzik és ingyenes, elég meglepő.
(#8) M3Ny3'T: Valami ilyesmi damage controlt szívesen látnék a biowaretől
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy a Krogan-t más sem érti, hogy miért tették bele?

-
M3Ny3'T
senior tag
Ígéretesen néz ki.
Ez is ingyenes? Damage Control?
-
warcat
veterán
Geth infiltrator igenn.És ingyenes,botrány előtt tuti 800 Bioware pont lett volna,de már sosem tudjuk meg.
-
Televan74
nagyúr
Éljen multi!!! Csessze meg a Bioware, elbaltázta ezt a jó kis címet az EA -vel együtt.

Nem tetszik az irány.
-
Ryder62
őstag
Végülis a single része teljesen tökéletes. Nem baj kapunk még 3 új színt a végére és el van intézve a dolog. Aztán mondhatják hogy "de hát mi hallgattunk a rajongókra"

-
ASTON117
tag
Heh csupa új tartalom és ingyenes? Kicsit lassúak Április elseje rég elmúlt
. Amúgy nagyon jól néz ki ez a kis pakk alig várom. -
oriic
HÁZIGAZDA
2 ingyenes DLC bejelentve.Hm.
Fogadjunk hogy akkor a következő dupla áron lesz?

-
cbr688
senior tag
végre egy jó hír és még csak nem is elseje van, ígéretesnek hangzik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sajnos...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)