Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
A Mass Effect Wiki-n olvastam, onnan van az infó (Most néztem, már közben kijavították, de amikor a cikket írtam, még szó szerint úgy volt írva. Majd átjavítom). Egyébként meg - mint ahogyan már elmondtam - ez egy megjelenés előtti tesztverzió volt, még pár dolog nem vált belőle világossá a számomra.
Amúgy köszi a kiigazítást, de megkérnélek - és mindenki mást is -, hogy legközelebb kulturáltabb formában hívják fel a figyelmemet az esetleges hibákra. Ugyanis az, hogy valaki baromságot ír, az nem ugyanaz, mintha megtéved valahol.
Köszi.
yetike: Örülök hogy tetszett, kell egy kis humor. Egyébként kijavítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Végre megérkezett az idei év egyik legjobbnak ígérkező játéka! A Mass Effect 2 már most nagy eséllyel indul az Év Játéka címért, pedig még csak január van.
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest