Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
(Na, már Grath-re is ráírtam, hogy miért nem lehet hozzászólni ehhez a teszthet. 2-3 hónap és biztos el is olvassa.
)
Nagyon érdekes játéknak tűnik. Biztos meg fogja találni a közönségét. Ezek a művészies dolgok mindig megszokták. És manapság mint ha egyre kevesebb ilyen médium készülne. (Legutóbb az a Titane film volt, amiről olvastam. Az még díjakat is nyert.)
Szóval a szinopszis nagyon érdekes, és a megvalósítás is a maga nemében. Kár, hogy ennyire brutális. Olvastam, hogy mit vágtak ki belőle PS-en, már csak olvasva is felhúztam a szemöldököm. Meglepő egyébként, hogy a stílusa, és a tartalma ellenére, elég nagy sajtóvisszhangot kapott a játék. Az mondjuk pozitívum, hogy ez legalább elég stílusos, nem úgy mint az az Agony.
Azt hittem olyasmi lesz ez mint a What Remains of Edith Finch.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest