Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ki gyárt mindent?
"Founded in Istanbul in 1995, ASUS dedicated itself to designing, producing and marketing the highest quality Turkish clothing. ASUS has grown into a major force in Middle Eastern, European, Russian, African textile markets. Now ASUS export its products more than 40 countries. All our present and future projects are intended to enhance excellence by closely tracking and moderating world fashion trends in domestic and international area. ASUS JEANS is a brand of EK-TEKS Textile."
A logót mondjuk pofátlanul lopják, de gyanítom, hogy két lopós égtáj között ezt nehéz lenne leboxolni, így maradhatott meg.
-
nubreed
veterán
válasz
Depression #158 üzenetére
Köszi.
Erre csak azt mondom, OMFG.
Rettenetesen gyűlölöm, hogy ebbe az irányba megy el a világ, hogy az ilyen hatalmas tőkeerős konglomerátumok minden szarral foglalkoznak már és mindent gyárta(t)nak. Erre egy marketinges lehet azt mondaná, hogy ez a márka érték kiterjesztése vagy valami ilyesmi, de ez szerintem már valahol kontraproduktív. Bennem ez már egy olyan képet alakít ki, hogy ingyen sem kéne pl Asus farmer, bármennyire is jól cseng mondjuk a neve az alaplap gyártók között. Szerintem mindenki maradjon a saját területén és foglalkozzon azzal, amiben mondjuk már több évtizedes tapasztalata van és amiből az egész cég felépült.
-
törölt tag
válasz
Depression #158 üzenetére
Kajak úgy olvastam, hogy asian jesus. wtf.
-
Depression
veterán
-
Gibo
senior tag
Hatalmas a cikk! Ezt az iróniát....Feldobta az estét!
-
szaszlaci
addikt
-
Ispy
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #143 üzenetére
Igaz, de te vagy a 3. aki ezt írja
-
bindike01
aktív tag
válasz
7Heads Drago #147 üzenetére
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #147 üzenetére
Mármint a kép vagy mi?
-
7Heads Drago
veterán
Gamer barátnő:
Az a vicc, hogy ez nem vicc! -
Scholes9
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #143 üzenetére
Így van
-
PrinceHerceg
őstag
Amíg s***r van, veréb is...
-
nubreed
veterán
Amúgy hogy on is legyek, benti tevékenységhez minek kapucnis felső??????? Minek a kapucni? És miért totál műszál az egész? Akkor legalább már pamut lenne. Izzadó tenyereknek meg nagy nedvszívó felület a rövid gatyán? Komolyan hova fajul a világ, mindig kiderül, hogy van még lejjebb... mikor már azt hitted, hogy nincs.
-
Na ez már a szánalmas kategória csúcsa.
-
Mappa
addikt
Undorító!
inkább valami gamer hónaljbetétet találnának ki. Azok a tömény izzadtságszagok amik szoktak ilyen eseményeken lenni, hányinger.
-
a2d2
addikt
Led nélkül nem kell.
-
nubreed
veterán
-
elistvan
őstag
Valóban szánalmas, hogy bármit el lehet adni ha a gamer jelzőt rábiggyesztjük. De amíg ló*ar van, veréb is van. Majd lesz miért rinyálni a tizenpár éves vérpistikéknek szülinapra/karácsonyra.
-
bindike01
aktív tag
Ő biztosan nagy GAMER lehet
-
kromatika
veterán
Kellett már ez.DD De most már akkor játékhoz,gamer pohár is kelleneDDD
-
Ispy
nagyúr
Ez is világít, kis gémereknek
-
bindike01
aktív tag
Ezt bírnátok mi?
-
Már csak a gémer kaja hiányzik, 1 falat az egész, és12 óráig nem lesz éhes a delikvens. Természetesen rgb papírtasakban.
Szánalmas már, hogy lassan a kutyaszarra is rafogják, hogy 'gémer, és úgy már pénzt is lehet kérni érte. Eh..
-
Sirandrish
legenda
Mint egy falat kenyér
-
Croissant
aktív tag
Egész egyszerűen van egy réteg, akiknek a büdös életbe nem adsz el semmit, ha csöcsökkel reklámozod. Ez az piaci rés, amit így tudnak betölteni
-
bteebi
veterán
Persze. +5% FPS, +10% heccsat. Amúgy a gémer nadrágnak még lenne is értelme. A nadrág ülő helyzetben felfelé álló része karbonmintázatú lenne, különleges nanobevonattal, hogy a chips, a kóla meg az energiaital könnyebben leperegjen róla. Az "ülős" oldala pedig rücskös lenne, nehogy kicsússzon a gémer a gémer ülésből két killing spree között. Persze beépített OLED csíkok, meg 1-2 hangszóró is lenne benne, csak hogy ne legyen nagyon gagyi. Összeköttetésben lehetne egy okos alsógatyával is, amiben lenne egy tömeg/nedvességérzékelő szenzor, ami összeköttetésben lenne a(z O)LED-ekkel. Amíg nincs gond, addig zölden világítana, egyébként meg pirosan - vagy épp barnán, ahogy tetszik.
-
Praston
tag
A cikk sem volt rossz, de a hozzászólások vittek mindent.
LED-ek nélkül nem nevezném gamer-nek a mai világban. Remélem még csak early access verzió. -
Rodi 4.80
senior tag
Már letölthető az új szabásminta DLC?
-
Psychopeti
senior tag
Milyen eredeti...
-
atok666
őstag
Jol tudja az oldal, hogy mit kell csinalni, ha szeretne egy csomo hozzaszolast generalni... gj
Atok
-
7om
tag
Tomb raider gamer csizma.[link]
-
SunyaMacs
aktív tag
Nem tudja valaki honnan lehet gamer barátnőt venni?
-
Solten
őstag
Gémer kondomot a népnek! o/
-
Formaster
addikt
Nem is drága
-
Petyyyyy
addikt
Megérett a világ a pusztulásra.
-
törölt tag
Kereshettek volna hitelesebb kinézetű modellt is.
-
törölt tag
Röhögős-visszatérős subscribe...
-
MZperX75
addikt
-
-
pantsuboy
csendes tag
válasz
K1nG HuNp #61 üzenetére
ezzel vitatkoznék. 2 éve vettem póló plusz ez a pulcsi kombóval nem fázok odakint és 2 tél alatt egy feslés vagy cérna kiugrás nem volt. Még a Vans logó se kopott meg a mosástól. Vagy csak én fogtam ki olyat amit nem műszak végén vart egy kínai kisgyerek hanem még lelkes időben.
-
Walter_White
senior tag
Minden "hős" valódi ruhája alatt ott volt az igazi szuperhősgúnya. Nem csodálkoznék ha ilyen lenne a Gamer ruhánál is. Nincs más? Nincs aki egy headshottot lőjön Lan Partyn? Kimegy a Budiba, leveszi a rendes ruháját, majd visszatér a Gamer ruhában, és máris ott lesz a Skill a kezében. - vagy épp rajta.
-
Chp
őstag
Miért?
-
h-yle
addikt
Van egy szürke szakadt macinacim. Azt hívjuk a haverokkal Pro Gaming Pants-nek. Tudtam, hogy bizniszt kellett volna ebből csinálni. Elbasztam az életem
-
KaitouP
nagyúr
Hm, na ez már igen, ebben a ruházatban tuti jobban lehet adni a heccsátokat, +30 fps, és még a laggolás fogalma is megszűnik létezni. Ezt nevezem! De hol a gémer alsógatya, gémer zokni, meg az egyebek?
Most komolyan: szánalmas, hogy ilyen létezik, meg hogy valaki elhiszi, hogy ő csak akkor gémer, ha gémer cuccai vannak. Egyáltalán a fogalom.. áhh, nem bosszantom magam.
-
bzolika10
aktív tag
Gamer kulapapper még nem létezik😭😭
-
törölt tag
tudjátok mi kell még? RGB Doritos and RGB Mountain Dew, hogy meglegyen a géjmer táplálék.
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #70 üzenetére
Kell neked NVIntel rendszert használni!
-
M5Norbi
őstag
Ez aztán a parasztvakítás.
Bár én azt gondolom a gamer cuccok egyrésze az.
Oké kell egy normális gép plusz ez meg az de pl a tízezres egérpaddal szemben én már elég szkeptikus vagyok. -
boeing
őstag
Na ne már vazze.
-
Zoolee19
senior tag
Már lassan jönnek a gamer lakások is
Aztán be törtnek a háztartási gépekhez is -
dogab93
tag
válasz
Runner_fxr #65 üzenetére
xeon.Szabi
Runner_fxr Nem volt gamer körömvágó olló ezért nem vágott körmöt,van ilyen sajnos.
-
Gyönyörű az a fotó a rövidnadrágnál, ahol látszik, hogy mekkora igénytelenül nagy a körme a gyereknek.
Ez aztán a gamer.dogab93: Előbb romlana meg az az óvszer, mint, hogy ténylegesen felhasználásra kerülne.
-
dogab93
tag
Gamer óvszer nincsen??El tudnék képzelni egy Asus ROG sorozatot vagy egy Halo mintásat.
-
Fitzgerald
veterán
Gémer lavór nincsen? Olyan amibe hányni lehet amikor beviszkizek Batllefieldezés közben.
-
Corpuscle
őstag
Egy kis gémervitamin a naci mellé.
-
Ispy
nagyúr
válasz
macilaci78 #44 üzenetére
Uhhh, világít a muffja, ilyen nekem is kell, hazajön a zasszony beleépítek pár ledet én is.
Egyébként nem a cuccokkal van a baj, hanem azzal a gémer marketinggel, amit próbálnak ráerőltetni.
-
Zola01
tag
A K/D-m mennyivel lesz több? Vagy ezek csak az FPS-t növelik?
-
K1nG HuNp
őstag
Jobb mint egy apple pencil
-
gyiku
nagyúr
van meg boven gamer ruha, amit itthon lehet kapni: [link]
mondjuk a steelseries jol nez ki, viszont meg is kerik az arat -
Habugi
addikt
-
JasL
őstag
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #47 üzenetére
Meglehetősen kevés gémer tolja az udvarról, így a rövidnadrág kevésbé problémás. Vag a csarnokokban, szobákban is mínuszok repkednek?
-
menpee
aktív tag
K-God, a kapucnin kívül hordott headsetek istene végre megtalálja a méltó felszerelését
-
ALBY
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
Én értem, sőt, az extra méretű kapucnit is hasznosnak találom. Olyan szánalmas, ahogy némely ember kénytelen a kapucnin kívül hordani a DJ-fülest a belvárosban...
A nedvszívó részeknek is tagadhatatlanul van haszna, de szerintem 2-3 nap után már rendesen szaga is lenne. Inkább cserélhető, külön mosható történetnek csináltam volna meg. A rövidnadrág helyett levehető szárú hosszút csinálnék, amit lehet halásznadrágként 2/3-os gatyaként és a képen látható rövidnadrágként is hordani. Nagyobb lenne a piaca, és négy évszakosként szélesebb körben lenne használható. De tényleg januárban rövidnadrágot kiadni... Persze, a déli féltekén most van nyár, az ausztrál gémerek gondolom, már nagyon várják a postást.
-
Sinesol
veterán
Most nem azert, de ez ugyanaz a jelenség, mint amikor az ember pl Ronaldo mezben focizik. Nincs ebben semmi extra, kicsit unalmas mar a szokasos síràs, ami minden hasonló hírnél megy.
-
joey04
titán
Mondjuk a nagy kapucnit díjaznám normális ruhákon is, pont a fejhallgató miatt.
-
macilaci78
nagyúr
Azt, hát, rövid gatyát januárra!
Kopi31415: akkor már inkább a gémer miniszoknya
-
pantsuboy
csendes tag
meló után pöri mellé jó volt ez a cikk és az alatta lévő komment rész. Szerintem most lecsukom a laptopot és ledőlök kicsit, ezt meg kell emészteni (meg a tejfölös nokedlit is)
-
kolopele
nagyúr
Most akkor nem értem, a ledek, villogó ruhák, stb. jelentik azt hogy valaki "gamer"? Nem az hogy az ember profi konfigot állít össze mert minden játékot max. grafikán szeretne játszani? 49 évesen szörnyen le vagyok maradva úgy látom, szegény 9 éves gyerekeimnek se vettem még játékra csak GÉPEKET, semmi villogó szarság nincs nekik egyikben sem, ezek szerint ők sem"gamerek", csak nehogy hátrány érje majd őket ezért a későbbiekben
Persze ha más téren jobban belegondolok, nekik is kellett már sok olyan haszontalanságot vennem, mint pl. kispárna 10 ezerért csak mert ninjago figura volt rajta...............A gyerek a legjobb üzlet a mai napig. -
törölt tag
Játszós ruha.
-
sternp
csendes tag
Megérett a világ a pusztulásra....
-
big-J
őstag
válasz
KevinMulder #20 üzenetére
Nezd a szurket.
-
törölt tag
Szerintem nagyjából mindkét darab rendben van, nem is eszeveszett áron.
Egyébként meg: Van már LED-es.
-
Alchemist
addikt
Amíg lószar van, addig veréb is van.
-
-
-
gerii
addikt
Hogy érte aki esetleg nem látta: Cartman játszik
Azt hittem amúgy, hogy valami Ernest Cline: Ready Player One szintű dologról lesz szó.
-
nonsen5e
veterán
És lesz ettől +5 fps a krájziszban?
-
--HARDCORE--
senior tag
Nincs rajta PS/2 meg D-sub csati -> nem is gémer!
-
Dilikutya
félisten
Szerintem már a gyártó is trollkodásnak szánja ezeket.
Amúgy kicsit susogós melegítő kinézete van, én pl. pamut melegítőben sokkal jobban érzem magam.
Gémer susogós melegítőhöz kell ám gémer makkos cipő is, meg egy gémer nejlon ing. Meg aluházas gémer sárgaréz fux. -
speed471
aktív tag
Következő fejzet: gamer bolygó! Ha nem a gamer bolygón játszol nem vagy igazi gamer.
-
xuldar
addikt
Tudtam, hogy valaki megideologizálja ezeket a vackokat
Szerencse, hogy már több évtizede léteznek gémerek, eddig mégsem volt szükségük gémer vackokra. Ha valami tényleg funkcionális, arra bólogatok (pl. jó optikai érzékelő egy egérbe, mechanikus billentyűzet), de ezeken a felárazott rongyokon tényleg csak röhögni tudok
-
Nem értem mit nem ért ezen senki. Ez sportruházat. Pontosabban Esportruházat.
-
dementor
senior tag
Óriási miket el lehet adni egyes gamer usereknek. Lehet jobban megy tőle a játék is. Gondolja ő.
-
big-J
őstag
Aki nem erti miert jo egy ilyen, inkabb ne szidja mert magat egeti.
/audiofil mod off
-
Habugi
addikt
"A 66 dolláros kapucnis felső esetében az extra nagyra tervezett kapucni az, ami különlegessé teszi, a lényeg itt természetesen az, hogy ez alá könnyebben befér a fejhallgató (kérdés, hogy a LED-ek fénye kilátszik-e). Természetesen a felső is kapott nedvszívó betéteket, de LED-ek egyik ruhadarabba sem kerültek."
Made my day, ez jó volt, köszönöm!
-
vlevi
nagyúr
Ezek szerint megcsinálták.
Vettem egy BALEK feliratú pólót. Csak tudnám mi kerül ezen 25000Ft-ba?A gémer pelenka nekem is eszembe jutott, de már megvan, idézem:
" a nadrág különlegessége, hogy a szárak oldalára nedvszívó betétek kerültek,..." -
sh4d0w
félisten
"...LED-ek egyik ruhadarabba sem kerültek..."
Még.
-
raskolnikoff
őstag
Nem világít, akkor nem is kell.
-
mpierre
veterán
Nézzük csak. Egyszeri gémer bemegy a (!) ruhaüzletbe:
Osztán hogy va'e?
Itten van az rgb deszka, vga, bill, egér, amit összve lehet hangolni, hogy szépen tolja 'zeffektet. A gúnyát meg nem t'om beléje integrálni a renccerbe-e? Hát ez botrány. Lőttek az aurámnak, imígyen... Na jó a beépített konyharuha azé' adja az ívet. Kettőt kérek. -
dunc
nagyúr
Ez a Gamer jelenség nagyon szánalmas..............
-
sagem
addikt
Atyaég, ez már tényleg kemény
Azt még megértem, ha valaki mondjuk a kedvenc esport csapatának a felszerelését megvásárolja (pulcsi, póló, mittomén), Az kb. olyan, mint amikor valaki a kedvenc kosár/foci/stb. csapatának a mezét megveszi.
De ez..ezt így nem igazán értem
A profik saját szponzor cuccban tolják, az amatőrök meg vagy a hétköznapi ruhájukban vagy esportolós/videós/gamer témájú felsőben, ki a fene fogja ezt megvenni?
-
anadrex
csendes tag
Mitől lesz ez gamer nem is világít!? Gamernek tituált cuccok között a világítós egérpad a giccshegy csúcsa.
-
Styx36
csendes tag
Szerintem nem olyan rosszak. A nadrágra nem mondom, hogy fontos meg ilyesmi, de a pulcsi nem rossz kinti használatra sem, s nem néz ki rosszul.
Természetesen a fiatalabb gamer korosztálynak! -
Corpuscle
őstag
Bakker! Ezért nem ment nekem a célzás eddig! Az a nyavalyás 3 csíkos mackónadrág! Le is cserélem!
-
.mf
veterán
Up next: gémer pelenka, hogy még felállni se kelljen a játékból, és gombnyomással se vonja el a figyelmet, mint Cartmannél.
Röhej, hogy még mit ki nem találnak...
-
Arnold2
őstag
"...befér a fejhallgató (kérdés, hogy a LED-ek fénye kilátszik-e)."
Ezen de felröhögtem!
Gyönyörűen bujtatott irónia!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest