Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- Asztrofotózás
- Raspberry Pi
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sifre
senior tag
A repeatert értem, de mi a különbség a router és az access point mód között?
-
Devid_81
félisten
Inkább lenne drágább vagy 20$-al csak lenne benne Gbit
Szerk: hirtelen mikor meglátam a felső képet azt hittem Nintendo Wii
Jóvanna én még álmos vagyok -
DraXoN
addikt
Szerintem egész jó router lenne ez 70dollárért... kár, hogy itt annyiért nem lehet majd beszerezni
-
glutamin
őstag
Ha vennem kéne én is maradnék inkább egyelőre a WL500W-nél. Az már bizonyított másoknál.
-
Cyrin
addikt
Ez egy parasztvakítós marketing cikk, kitűnő példája annak, hogyan tálaljunk újdonságként nem új dolgokat.
"arra ott az RT-N16"
vajon hol? -
Cobra.
őstag
Ha kell Gigabit meg 2 USB, akkor ara ott az RT-N16. Persze az nem is ennyibe kerül (itthoni árat még mindig nem találtam rá, pedig lecserélném a Linksysemet)
-
Hát miért nem gigabites a lanja,hamár ennyit tud?
-
KicsiUbul
őstag
Hát egy USB elég kevés, és ha az 500GP hez kapott torrent/ftp kliensből indulok ki akkor ez megint inkább parasztvakítás. Jó lenne még tudni, hogy vajon "okosítható-e" a frimware.
Ill hogy a hálózati scannelés hogy műxik vajon... -
_Oscar
tag
Ha két USB csati kell, akkor ott van a WL-500W. Nyomtatót, külső vinyót az is kezel. DDwrt, Tomato, meg egyéb firmware-ekkel pedig a lehetőségek tárháza közel kimeríthetetlen. :-)
-
törölt tag
Hülyeséget kérdeztem, ebben nincs modem.
-
Ste
addikt
Az Usb tényleg lehetne legalább 2db, viszont a funkciók tárháza egész biztató. Mondjuk nekem pont a nyomtató + külső vinyó párossal kellene, vagyis 2 usb-vel.
Dodóban az ára sem vészes -
S.J.M.
senior tag
Mi az, hogy már kezeli a nyomtatókat?
Nekem Asus WL-500GP az is kezeli pedig kicsit régebbi router.Azt az egy USB portot csak én érzem soványnak? Vagy működnek ezek USB-s elosztóval is?
Amúgy a következő routerem is tuti valami Asus-os linux router lesz, nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az RT-N13U-ra végre USB port is került.
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest