- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Ez a rengeteg adat gyűjtés plusz machine learning úgy működik, hogy a végén ilyen tök aprónak tűnő együttjárásokat is észrevesz, hogy mit hogy hatékonyabb csinálni. És ez agyatlan adatgyűjtést jelent és olyasmit talál meg, amit nem is gondolna előre. Pl tengerjáró hajóknál olvastam, hogy észrevett mintát a fogyasztás és a padló színe között. És ez kiderült, hogy azért van mert a madár szar réteg más és kilehet számolni, hogy mennyi időnként kell takarítani, hogy picit jobb legyen. Ez csak példa, de szerintem a világ rengeteg eszközépől rengeteg optimalizációs tudás lesz a gyártónál, milyen napszakban milyen szögben mit tudom én, amire nem is gondlna senki hogy számít de a machine learning megtalálja az összefüggést, hogy 1% több lesz valami, ha úgy.
És ez azt fogja jelenteni, hogyha a gazda nem fizet elő, akkor versenyhátrányban lesz a piacon. Szóval a tőle beszedett adatok, egyre jobban átteszik a kontrollt, a tudást a másik oldalra és egyre kiszolgáltatottabb lesz a szoftveres rész felé, ha hatékonyan termelni akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest