- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- iPad topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
chosa91
aktív tag
Tisztára mint az Apple magic mouse
-
mzso
veterán
válasz
Dr. Akula #28 üzenetére
Kíváncsi lennek miért nem csinálnak ilyeneket... Szerintem ilyen lenne az ideális. Nem kéne a kopó mocskolódó görgővel kínlódni. A mehanikus egér gombot pedig simogató nélkül is le lehetne váltanie egy nyomás érzékeny felülettel. (esetleg valami egyszerü lineáris motor bökhetne egyet visszajelzésképp, vagy valami teljsesen más.)
-
-
DuplaZso
aktív tag
Kéne nekem is valami nem kattogó egér, de véletlenül sem ennyiért. Ha barátnőm odaül a gépéhez, már kapom is fel a fülest, annyira idegel a klikkhang. Jó annak, akit nem zavar mások tapicskolása. Engem a világból ki lehetne vele kergetni.
-
Dr. Akula
félisten
Ezt mar tudta a Logitech V500 is sok évvel ezelőtt, igaz ott még a gombok gombok voltak, de a scrollozas ugyanígy ment.
-
Bopez
tag
Nekem ez elég kényelmetlennek tűnik elsőre...
-
zapok
aktív tag
Ez egy kényelmetlen, lapos szappan.
Ennyi pénzért nem kellene főképp azért, mert érintős és vezetékmentes. -
parkr
őstag
jól néz ki, de nem kéne ilyen érintős
-
D.Orion
veterán
válasz
macilaci78 #21 üzenetére
Abszolúte nem érted, hogy mit mondtam, de lényegtelen is, mert tök másról beszélsz.
-
macilaci78
nagyúr
Az faja lehet. Azonnal menne vissza gariba, ha nem érzékelné, ahogy tapicskolom...
Mellesleg egy érintős telón nem fogsz meg egy ikont és viszed jobbra-balra. Én gyakran csak fogom a fájlt és társítom a progijával, tehát hosszan, folyamatosan nyomom az egérgombot. A játékokról ne is beszéljünk! Nem Crysis2, vagy Diablo, hanem egy nyomorúságos passziánsz... -
M@trixfan
addikt
Mint minden esetben, itt is a szoftveres támogatottság fog a legtöbbet számítani.
-
LordX
veterán
válasz
benedekco #11 üzenetére
Ezeket a rágcsálókat ismered? Nekem van, és tökéletes. Persze nem überhardcore gameregér, de az emberek nagy részének elég ez is.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Inkább valami asztalidíszre hasonlít
-
Dany007
veterán
válasz
banhammer #12 üzenetére
Az még hagyján, de mivan akkor ha véletlenül csak ráteszem az ujjamat? Mert én ha használom az egeret akkor a két ujjam mindig a két gombon van.
De érintésérzékeny felület esetén ilyenkor folyamatosan lenyomva érzékelné? Csak mert elég nehéz úgy gépezni dolgozni meg főleg, ha a két ujjadat folyamatosan a levegőben kell tartani. -
Rayyy
senior tag
Ez azt jelenti, hogy semmilyen mechanikus visszajelzés nincs a kattintásról? Mert az epül egere egész testében billen és az azért használható... de ha ez egyáltalán nem csinál semmit, akkor szerintem nem lesz sikere. Magamból kiindulva, az ember egy olyan gomb megnyomásánál, amit nem néz használat közben, mindenképpen visszajelzést vár. Ez a képernyőn lehet látványos, de lehet kis dolog is, ami mondjuk egyáltalán nem látszik, akkor viszont azt érezheted, hogy nem csináltál semmit.
-
csab991
senior tag
Nem rossz kis egér, könnyű lehet takarítani is.
-
Nekem jók a gombok, mikor nagyon fáradt vagyok van, hogy így is véletlen megnyomom a jobb gombot. Így tuti egy csomószor félrekattintanék.
Nekem inkább halkabb gombokra volna szükségem. Ha esetleg bedöglenek valamikor a razerem gombjai biztos alaposan utánajárok, hogy hol lehet szerezni halk de "nehezen" nyomható kapcsolókat. Aztán azokra cserélném őket. -
LordX
veterán
Végre egy olyan implementáció, amiben NINCS egy darab kapcsoló sem? (mert az MS/Logi verzióban még mindig van 1db hagyományos gomb..)
-
Nekem az apple magic mouse-a eléggé bejött (a cégnél ilyet használtam eleinte), csak annyira ette az akksit, no meg az egy gombos mivoltja, hogy inkább egy normál egeret használok... Ennek ellenére marha kényelmes volt számomra a tapi felsőrész görgetésnél, bár eleinte a gesture-öket gyakorolni kellett rajta
...
-
mzso
veterán
Oldarirányú scrollozás?
-
banhammer
veterán
Egy lehet a baj vele, hogy az ujjaknak az egér érintő felülete felett kell lebegnie, mert ha rajta pihennek az ujjak akkor azt gombnyomásnak érzékelheti az egér.
-
rebugra
aktív tag
Ennyi pénzért egy ilyen kavicsot? Mondjuk nekem az Apple egere se tetszett, az is hasonló.
-
Apika
addikt
válasz
Dr. Romano #2 üzenetére
Én is ezen gondolkodtam. Ha az ember a monitort nézi, és közben matat az egérrel, lehet, hogy a rossz oldalán tapogatná. Bár, ha egyszer megtalálta a helyes oldalt, akkor már könnyebb...
-
válasz
Dr. Romano #2 üzenetére
Szerintem is!
Amúgy meg szappan. -
Dr. Romano
veterán
És ennek melyik az eleje, vagy hogy?
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem kényelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest