Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
makraipeter1 #8 üzenetére
Sajnos a reball nem gyári szintű, így újra elválhat az IC a hőtágulás miatt. Érdemes ezeknek a kariknak fokozottan ügyelni a hűtésére, szoktam javasolni a RAM-alulórajelezést ill. a hűtés megtámogatását is ha gyárilag gyenge.
Mondjuk a GTSek gyári hűtése korrekt, sajnos konstrukciós hiba az elválás. -
14adam
addikt
egy láda virágföldet kapsz érte
Amúgy nekem is volt egy asus 8800gts csak az képet se adott. Neki estem hőlégfúvóval én is de én a gpu-nak de nem sikerült életet lehelni bele
szerelők is itt a ph-n azt mondták,hogy nem sok esélye van,hát akkor meg miért ne
-
Speed®
titán
Ha nem hőlégfúvózó barbárnak, hanem hozzáértő szakinak adtad volna oda, 3ért reballozták volna a RAMokat, aztán használhatnád jó ideig nyugiban.
Eladni sem feltétlenül etikátlan, csak tájékoztatni kell a vevőt, miért olcsó. -
Adok érte egy fél csomag szotyit, meg egy gerezd fokhagymát!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
makraipeter1 #2 üzenetére
öccáz
-
Ice!?
őstag
nem lesz hosszú életű.
ha nagy gecykahh$$ lennék azt mondanám h add el mielőtt beszarna, de nem mondom, mert persze csak ha nem említenéd meg, valaki nagyon szarul járna vele.szerk.: mennyit fizetsz rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest