Új hozzászólás Aktív témák
-
Orcsi
aktív tag
Ezeknek a hangszoroit tartottam meg van vagy 2-3parat .. tok jo kis hangolt “ladak” neha ezeket is hasznalom a muhelyben...
igazabol TVben nekem ami nagyon bejott a Beocenter 1 vagy AV5 meg az Avantok... Centerek vannak meg Avantokat mar kiszortam (tul sok helyet foglaltak
)
-
Orcsi
aktív tag
-
Orcsi
aktív tag
Latod pont ez az... nem zenet hallgatok en sem de nem is megy szet a fulem a repulozajtol meg a kedves utasoktol ... felolem sirhat a gyerek nem messze csak egy enyhe mellekzajnak tunik es nem irritalo zajnak. Es nyilvan en sem utazok minden heten 8 orat egyben de mar 2 ora csond is nagyon jo tud lenni ...
-
Ste
addikt
Nekem az előd H5 van, s igen, megéri az árát (ha valaki hajlandó ennyit adni a zene élményéért).
Ugyanígy voltam a H7-el is, annak is megkérik az árát, azonban zenehallgatási élményben verhetetlen. Persze ehhez kellett az is, hogy beleunjak a korábbi fülesek világába, s hajlandó legyek áldozni az élményre. Ha összefutunk valamikor szívesen elviszem őket és meghallgathatód milyen egy B&O#12 opr:
Egyetértek, a Sony-kon filóztam én is, meg a Vose QC sorozaton, azonban a Noise Cancelling nem volt fontos (nem utazok annyit, hogy használjam), a komfort és a design annál inkább. Plusz ne feledjük, hogy a B&O esetében az akku cserélhető, ami ha az ember hosszabb távra tervez, nem hátrány.Hogy a hírhez is kommenteljek: ahogy a teszteket néztem az E6 = H5 (akkuidő, hangzás, fizimiska), különbség, hogy az E6-hoz alapból járnak a szilikon szárnyak, hogy ne essen ki a füledből (itt volt a H5 legendás tervezési bakija), valamint immáron nem csak a madzagok, hanem az armatúra is színes lett. Ergó csak egy ráncfelvarrás.
Vajon az asztali A8-at fogják valaha frissíteni?
-
Orcsi
aktív tag
Kinek mi az ingerkuszobje ... nekem tobbet is megert a H8 ... ANCs fulest kerestem a Bose nagyon puffogot a tobbinek nem volt olyan szep a hangja a kinezetrol meg ne is beszeljunk... mikor repulsz 8-10 orat es rajtad van egy muborparna az hidd el nem kellemes erzes ... de pl B&O az nem zavar mert nem izzad rad ... termeszetes anyagot hasznalnak ... de mondom nem kell azert venni valamit mert az olcso ... inkabb gyujtok es veszek valamit ami nekem jo...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tavaszi-nyári kollekció fej- és fülhallgatót, hordozható hangrendszert és különféle kiegészítőket tartalmaz.
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest