- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orcsi
aktív tag
Ezeknek a hangszoroit tartottam meg van vagy 2-3parat .. tok jo kis hangolt “ladak” neha ezeket is hasznalom a muhelyben... igazabol TVben nekem ami nagyon bejott a Beocenter 1 vagy AV5 meg az Avantok... Centerek vannak meg Avantokat mar kiszortam (tul sok helyet foglaltak )
Same shit, different day!
-
Orcsi
aktív tag
Mint gyujto rengeteg regi B&O cuccom van es sokan nem ertik hogy mi hogy kepzodik ezeknel a keszulekeknel legyen az hang vagy kep...az ujak is gyulnek csak hat mivel a regiek is abszolut jol megvannak egy Chromecast Audioval meg meg a kornak is megfelelnek HA kell ...
-
Orcsi
aktív tag
Latod pont ez az... nem zenet hallgatok en sem de nem is megy szet a fulem a repulozajtol meg a kedves utasoktol ... felolem sirhat a gyerek nem messze csak egy enyhe mellekzajnak tunik es nem irritalo zajnak. Es nyilvan en sem utazok minden heten 8 orat egyben de mar 2 ora csond is nagyon jo tud lenni ...
-
Ste
addikt
Nekem az előd H5 van, s igen, megéri az árát (ha valaki hajlandó ennyit adni a zene élményéért).
Ugyanígy voltam a H7-el is, annak is megkérik az árát, azonban zenehallgatási élményben verhetetlen. Persze ehhez kellett az is, hogy beleunjak a korábbi fülesek világába, s hajlandó legyek áldozni az élményre. Ha összefutunk valamikor szívesen elviszem őket és meghallgathatód milyen egy B&O#12 opr:
Egyetértek, a Sony-kon filóztam én is, meg a Vose QC sorozaton, azonban a Noise Cancelling nem volt fontos (nem utazok annyit, hogy használjam), a komfort és a design annál inkább. Plusz ne feledjük, hogy a B&O esetében az akku cserélhető, ami ha az ember hosszabb távra tervez, nem hátrány.Hogy a hírhez is kommenteljek: ahogy a teszteket néztem az E6 = H5 (akkuidő, hangzás, fizimiska), különbség, hogy az E6-hoz alapból járnak a szilikon szárnyak, hogy ne essen ki a füledből (itt volt a H5 legendás tervezési bakija), valamint immáron nem csak a madzagok, hanem az armatúra is színes lett. Ergó csak egy ráncfelvarrás.
Vajon az asztali A8-at fogják valaha frissíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Orcsi
aktív tag
Kinek mi az ingerkuszobje ... nekem tobbet is megert a H8 ... ANCs fulest kerestem a Bose nagyon puffogot a tobbinek nem volt olyan szep a hangja a kinezetrol meg ne is beszeljunk... mikor repulsz 8-10 orat es rajtad van egy muborparna az hidd el nem kellemes erzes ... de pl B&O az nem zavar mert nem izzad rad ... termeszetes anyagot hasznalnak ... de mondom nem kell azert venni valamit mert az olcso ... inkabb gyujtok es veszek valamit ami nekem jo...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla