Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nvyktor

aktív tag

válasz dabadab #57 üzenetére

Nna igen, a WAF nálunk is okozott némi gondot... :)

- Miért nem lehet cserepes virág a hangfal tetején...
    - Mért nem lehet jobban eldugni a hangfalat, olyan ronda...
    - Miért kell ez a sok kábel...
    - Miért kell ilyen drága kábelt venni...

És mire mindezt keresztülvittem, akkor ott az adu ász:
    - Mért kell hogy üvöltsön állandóan?! :DD :DD

Szóval nem könnyű, még akkor sem, ha én előnyből indulok, mert párom villamosmérnök, vagyis a műszakilag legalább nem kellett magyarázkodni... :)

Ebből is látszik, hogy a WAF még a hozzáértő feleségeket is megfertőzi... :R :DD

• nvyktor

aktív tag

Háát tudjátok, sokaknak igaza van itt...

Az emberek nagy része, aki nem tudja, hogy mit hall, azoknak tényleg mindegy...
    Úgy értem, hogy megveszi, saját ízlése szerint eldönti, hogy jó-e, és ha igen, akkor örül, ha nem, akkor kicseréli, ha van rá pénze.

Nekem a magam részéről sztereo (vagyis 2.0) rendszerem van otthon, az igaz, hogy 8 hangfalra szétosztva. Így mindegyik hangfal teljes értékű, nem úgy, mint az x.1 rendszereknél. Más kérdés, hogy a rengeteg 5.1 közül, amiket hallottam szólni, én még nem találtam igazán minőségi rendszert, pedig egyik-másiknak elég komoly árcédulája volt...

Megint más kérdés, hogy én a hangfalaimat magamnak építettem / újítottam fel, és ilyenkor az embernek lehetősége van olyan minőségű anyagokat használni, ami a gyári rendszereknél nem szokás.

Konklúzió?
    Mindenki vegyen amit akar... :DD
    Aki meg igazán minőséget akar, az építsen magának... :R

Jaaa, és hogy a cikkhez is hozzászóljak: 2.1 ezért a pénzért tényleg vicc... :DD

LG egyébként nem mindenben rossz... TV-ből nem vennék, de optikai meghajtóik a DVD formátumig jók voltak... A poháralátétet is beolvassa, és kiírja, hogy Dreher... :C A BR-ről nem tudok nyilatkozni, nincs róla tapasztalat...

Új hozzászólás Aktív témák