Új hozzászólás Aktív témák
-
Good_boy
kezdő
válasz
FuRiONight #386 üzenetére
Sajnos egyelőre nem támogatja közvetlenül az OTP kártyát. Én úgy oldottam meg, hogy regisztráltam egy Curve kártyát, abba tettem be az OTP kártyát és azt már tudod használni GPay-jel. Elfogadja az OTP virtuálisat is és azzal is tudsz vásárolni boltban. De ha bátor vagy, akkor a fő bankkártyádat is meg tudod adni. Regisztráció után azonnal működik, szóval nem kell megvárnod a fizikai kártyát. Ha valamelyik jutuber videója alól választasz linket, akkor pénzt is adnak. Én a Tech2 Laci linkjét használtam, 10 £-ot adnak bónuszként. Az első vásárlás után jóváírják a 10£-ot.
-
Good_boy
kezdő
válasz
FuRiONight #383 üzenetére
Az NFC-ben állítsd át a fizetés módját a Simple-re! Mert gondolom a Gpay-en maradt.
Amúgy sokan írták, hogy megbízhatóbb a Gpay mint a Simple. Nekem már vagy kétszer hiúsult meg a fizetés, pedig csak 2 hete tesztelgetem. Igaz, az szokott a baj lenni, hogy túl rövid ideig tartom ott. Csippanás után mindjárt elveszem. Bár a Simple-nél is ezt csinálom és ott nem volt ebből gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged