Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Erre utaltál? Ja, dolgozunk rajta, és pár hónap (ami ugye lehet akár 2 és 22 is) múlva lesz...
Annak ellenére, hogy most úgy-ahogy működik a dolog, nekem rettenetesen lesújtó véleményem van a Google, GPay-el kapcsolatos bevezetéséről.
Ezt a bénázást, amit itt leművelnek ...
• USA-ban kivezetik a régi alkalmazást, és ezzel párhuzamosan behoznak egy igaz sz@r, lassú megoldást. Ha ilyen lesz a "miénk" is, akkor az OTP "kérhet egy kávét ..."
• az USA-n kívül gyakorlatilag a rendszerbe integrált - Account Services alatt lévő - megoldás érhető el, ami nem lenne rossz, de hiányzik a kártyák közötti gyors váltás lehetősége, amit pl. egy widget-el pikk-pakk meg lehetne oldani.
• Vannak márkák / készülékek, amin az előbbi megoldás (az össze Emui 9-et futtattó Huawei készülék ilyen) nem is működik (mondjuk ez inkább a Huawei mérnökök áldásos tevékenységének köszönhető). Többek között szerintem ezért is lett levéve a GPay app (old version)-ről a tiltás / törlés.
• közben pedig elvileg a 10-es droid óta van valamilyen "quick wallet access", amit egyelőre csak root-olt készüléken lehet előhozni. Talán majd a 12-es droid-ban ...Szóval ezek miatt "Átlag Józsi" inkább azt fogja mondani, hogy ja kérem, jó ez nekem így a Simple-el, és egyéb banki app-okkal. Kell a tökömnek a gúgölpéjj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged