Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
parandroid #11 üzenetére
wow jó dolog, de most már ott tart, hogy kizárólag max szinten talál az ember értelmes csapatokat instázni... a régi tartalom kb halott és a szintezés nem a legjobb szórakozás
maxos szinten viszont amikor már a gearelődés és az instázás a pvp -vel kell foglalkozni az jó
én már level 60 óta mindig server top guildekben játszom a wow -t, és volt amikor heti 5x raideltem este...meg is bántam, hogy elkezdtem annak ellenére, hogy amikor pl server elsőnek ölsz le egy bosst amivel lehet hetekig szívtál, hogy megbírt öldni mert olyan taktikája van egyes bossoknak akkor valami eszméletlen jó érzés önti el az embert! szóval megvan a szépsége
más: oké ez a GC eladások, de tudnátok hányan töltik bankkártyával még emelett
nekem kevés eredeti játékom van, mert kevés játékkal játszok
így álandó jeleggel warcraft3, starcraft, heroes3, aoe2, wow, hl2 orange box meg hasonlokkal játszok amik már ezer éve a polcon figyelnek és nem is vonzanak az új játékok majd ha a starcraft2 kijön akkor azt megveszemmeg úgy bírom mikor leszolják a másikat, hogy mivel játszik... mindenki mást szeret
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR