Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kovsol

titán

válasz parandroid #11 üzenetére

wow jó dolog, de most már ott tart, hogy kizárólag max szinten talál az ember értelmes csapatokat instázni... a régi tartalom kb halott és a szintezés nem a legjobb szórakozás :) maxos szinten viszont amikor már a gearelődés és az instázás a pvp -vel kell foglalkozni az jó
    én már level 60 óta mindig server top guildekben játszom a wow -t, és volt amikor heti 5x raideltem este... :( meg is bántam, hogy elkezdtem annak ellenére, hogy amikor pl server elsőnek ölsz le egy bosst amivel lehet hetekig szívtál, hogy megbírt öldni mert olyan taktikája van egyes bossoknak akkor valami eszméletlen jó érzés önti el az embert! szóval megvan a szépsége :)

más: oké ez a GC eladások, de tudnátok hányan töltik bankkártyával még emelett :B

nekem kevés eredeti játékom van, mert kevés játékkal játszok :)
    így álandó jeleggel warcraft3, starcraft, heroes3, aoe2, wow, hl2 orange box meg hasonlokkal játszok amik már ezer éve a polcon figyelnek és nem is vonzanak az új játékok majd ha a starcraft2 kijön akkor azt megveszem

meg úgy bírom mikor leszolják a másikat, hogy mivel játszik... mindenki mást szeret

Új hozzászólás Aktív témák