Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP notebook topic
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
"...az elszigeteltség és a magány virtuális ábrázolása..."
Ez amolyan depresszió szimulátor?
Pont erre vágyok, ha játszani, kikapcsolódni akarok.De jó, hogy van(nak) ilyen játék(ok)! -
mentoloshypo
senior tag
A többi 8. generációs konzolhoz képest komoly technikai lemaradása van (hála az elkapkodott kiadásnak) szóval én nem neveznék teljes értékűnek.
Nem véletlen, hogy a kiadók már alig veszik "emberszámba" a gépet...
De ha már Ubi és a Nintendo: hol van a Wii U-s Watch Dogs? Később jön ez világos, de mikor? Még egy árva kép sincs róla... AC Unity Wii U portal mi a helyzet?On: ezzel a grafikával legalább megbirkózik a vas. (trollface)
-
horkovy24
senior tag
válasz
ViharVadász #7 üzenetére
De ez tényleg így van!Mert lehet hogy a Wii U hardverben nem olyan erős mint az XboxOne meg a PS4 viszont a Nintendo legalább próbál újítani és már most fényévekkel jobb és ötletesebb játékok vannak Wii U-ra mint a PS4-re meg XboxOne-ra együtt véve!Én is tudnék magamnak PS4-et vásárolni de könyörgöm nem fogok egy gépért 130 ezret kiadni azért hogy előző generációs lerágott csont játékokkal játszak 60 fps-el 1080p-ben!
-
Prof01
veterán
Vita-n játszottam vele, de nekem se tetszett, egyáltalán.
-
matej013
tag
válasz
cskamacska #3 üzenetére
Miért, a Wii U nem az?
-
james001
veterán
Lehet hogy bennem van a hiba,de nekem nagyon nem jött át a játék. Uncsi,meg néha igazán idegesítő tudott lenni.
-
matej013
tag
Bárcsak húzósabb címeket is kiadnának a konzolra. Szerencsére az Ubi még kitart a Wii U mellett, de nem bánnám, hogyha más cégek is úgy kezelnék a platformot, mint egy teljes értékű 8. generációs konzolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Synology Ds418j Nas
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest