Hirdetés
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
"...az elszigeteltség és a magány virtuális ábrázolása..."
Ez amolyan depresszió szimulátor?
Pont erre vágyok, ha játszani, kikapcsolódni akarok.De jó, hogy van(nak) ilyen játék(ok)! -
mentoloshypo
senior tag
A többi 8. generációs konzolhoz képest komoly technikai lemaradása van (hála az elkapkodott kiadásnak) szóval én nem neveznék teljes értékűnek.
Nem véletlen, hogy a kiadók már alig veszik "emberszámba" a gépet...
De ha már Ubi és a Nintendo: hol van a Wii U-s Watch Dogs? Később jön ez világos, de mikor? Még egy árva kép sincs róla... AC Unity Wii U portal mi a helyzet?On: ezzel a grafikával legalább megbirkózik a vas. (trollface)
-
horkovy24
senior tag
válasz
ViharVadász #7 üzenetére
De ez tényleg így van!Mert lehet hogy a Wii U hardverben nem olyan erős mint az XboxOne meg a PS4 viszont a Nintendo legalább próbál újítani és már most fényévekkel jobb és ötletesebb játékok vannak Wii U-ra mint a PS4-re meg XboxOne-ra együtt véve!Én is tudnék magamnak PS4-et vásárolni de könyörgöm nem fogok egy gépért 130 ezret kiadni azért hogy előző generációs lerágott csont játékokkal játszak 60 fps-el 1080p-ben!
-
Prof01
veterán
Vita-n játszottam vele, de nekem se tetszett, egyáltalán.
-
matej013
tag
válasz
cskamacska #3 üzenetére
Miért, a Wii U nem az?
-
james001
veterán
Lehet hogy bennem van a hiba,de nekem nagyon nem jött át a játék. Uncsi,meg néha igazán idegesítő tudott lenni.
-
matej013
tag
Bárcsak húzósabb címeket is kiadnának a konzolra. Szerencsére az Ubi még kitart a Wii U mellett, de nem bánnám, hogyha más cégek is úgy kezelnék a platformot, mint egy teljes értékű 8. generációs konzolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest