Új hozzászólás Aktív témák
-
CseteBalu
csendes tag
Heló, lehet, hogy nem ez a legjobb topik a kérdésemnek, de nem találtam jobbat. Ha így van, előre is elnézést kérek.
Elvileg az én telefonomra is (doogee leo dg280, szintén 6582) van lollipop, de nem tudom, hogy hogyan kell frissíteni. Egy videóban láttam, hogy ugyan ezt a telefont a wireless update menüpontban frissítette, úgy, hogy először felajánlotta neki a letöltést. Nekem csak egy "frissítések" gomb van , amire ha rákattibtok, kiírja, hogy frissítések keresése, majd hogy a rendszer jelenleg naprakész. Mit kéne csinálni? -
Wesder
titán
vajon màs 6582 telòra portolhatò?
-
törölt tag
Egy nagyon szép és ritka példa a középkat. androidos telefonok támogatására. Tényleg ritka....
-
Fitzgerald
veterán
Ez komoly. Az lesz a nyalóka, hogy sok gyártó az ennél jóval fejlettebb MT6592-re sem fogja elkészíteni a nyalókát.
-
bepe79
addikt
Amint megjön a geekbuying-ról rendelt DG700-am, és elérhető lesz a frissítés OTA-n, már frissítem is!
-
Fred23
nagyúr
-
MT6582-re Lollipop?
Ez nekem is új.
-
Alert89
tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy az a háttérkép a Samsungtól van lopva?
-
sleen
tag
Na a sony lehúzhatja magát. Csak ígérnek. Először nagyot, aztán egyre későbbre egyre kevesebbet... Jövőre talán ők is kiadják.
-
XmoD
senior tag
Meglepő. A huzott nezesuek tudnak valamit.
-
debrecenikri
tag
Közép katra lollipop? Ez igen!
-
ghiottone
nagyúr
Hoppá - ez igen
Meglepődtem
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Doogee kiadta az Android 5.0-s frissítést középkategóriás, strapabíró okostelefonjára, a Titans 2-re, amit a felhasználók már le is tölthetnek a gyártó oldaláról.
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Fotó állvány eladó
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest