Új hozzászólás Aktív témák
-
Re-Tech
aktív tag
Hát azon kívül hogy szép színes, nem tűnik túl használhatónak. Túl közel vannak a gombok az én izlésemnek. Arról nem is beszélve, hogy MMO-zni az esetek 96%ban bármelyik 5+ gombos egér is megteszi, lehet pont elég jól makrozni azt is.
Még wow-os időkben a Logi G5 bőven sok is volt, 7 gomb alapból + görgető gombot is lehet ugye oldalra (+2). Ha ennek csak a felét ráteszed egy Alt + gomb kombóra, már 15 gombnál járunk és jóval nagyobb az esélye, hogy ezt betalálom, mint hogy egy rakáson 12 apró gomb között nem nyomok mellé... -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Miért kell ezen a sok gomb témán fennakadni?
Már a múltkor is ez ment, meg kell szokni és kész, ha meg nem akarod nem veszel ilyet és ennyi. -
lujó55
addikt
az a bajom vele, hogy lehetne rajta több gomb is. ez így fika. mikor gondolkodnak el a gyártók, hogy vannak tökéletes gémer emberkék akiknek egy újjal 12 gomb az semmi, IQ-ból nyomják az összes feature-t mindegyikhez és 5 ujjuk van jobb esetben, tehát 60 gombos egér kéne nekik. a 102 gombos billentyűzetet is megtanulták, akkor ez piskóta a tökéletes lényeknek
hogy én mennyire nem költenék egy ilyenre -
nyunyu
félisten
Pont annyira meg tudod szokni mint a billentyűzetet.
Egy billzeten 4-5 ujjra jut ~15 gomb, ha balkezzel a WASD kornyeket hasznalod, mig itt a jobb huvelykujjal kene kezelni 12-ot.
En mondjuk csak 4 gombot hasznalok rendszeresen az MX Revon: M1/2/4/5.
Ezen felul max a kereso gomb helyere definalt M3-at szoktam hasznalni (=bongeszo ful bezar, vagy CAD progikban nezet forgatas), vagy meloban a tekero hatrara tettem az F5-ot, hogy ha bal kezemmel b@sztatom telefonon a robotqrvat, akkor jobb kezzel egereszve tudom neten nezni a logjat, hogy mindent jol konfiguraltam-e be. -
waithEard
őstag
Ezt minek... én ugyan bal kezes vagyok, tehát élből nem tudnám használni, de modja már el nekem, egy jobbos, hogy van ennek értelme? A csata hevében eltalálod a megfelelő gombot?
Ha meg lassan kell keresni, válogatni a gombok között, akkor nem ráérsz a klavin kotorászni? -
draco31
veterán
válasz
Mr President #32 üzenetére
Nagyon sok az a gomb. De biztosan lesz aki megveszi majd, és tudja használni. Nekem tökéletesen elég volt a Logitech MX700-es egerem gombfelhozatala. De feladta a harcot. Most egy Trust MaxTrack-ot nyúzok, bőven elég nekem.
-
draco31
veterán
Soha nem tudnám megszokni azt a rengeteg gombot. A fehér valamiért nekem is jobban tetszik.
-
aram01
nagyúr
102 gombosba,és esetleg lilába lesz?
-
-=RelakS=-
veterán
Kolléga: Mi ez? Telefon?
-
mcsabee
senior tag
Te direkt nem fogod fel, mit írt fentebb? Gépelés közben egyszer melléütsz, semmi gond, megállsz egy pillanatra, visszatörlöd, aztán szevasz. Nem sok olyan munkahely van, ahol a vakon gépelés időre megy - persze, tudom, van ilyen, de nem az ilyen munkahely a számottevő.
Viszont ha a ki tudja milyen insta, ki tudja milyen boss csatájakor véletlenül mellényomsz - mert az ember alapvetően nincs 20 gombhoz szokva az egéren... -, akkor ugye elég nagy bajt is csinálhatsz a gameplay szempontjából, és időd sincs korrigálni, mert a gameplay folyamatos.
Remélem sikerült rávilágítani a témára megfelelően.
-
XharX
aktív tag
válasz
callmeakos #22 üzenetére
Ez a te álláspontod, hisz nincs ennyire szükséged, de találni olyan elvetemültet akinek igen
-
callmeakos
veterán
Pont aktuális nálam ez az új egér téma, de ezt akkor sem. Se a Razert. Se semmit, aminek annyi gombja van hogy az már fáj.
-
dfdfdf
őstag
hát nekem a g510emen is sok a gomb nem is használom csak az állítható szinű háttérvilágítás funkciót
De eladó is a bill -
válasz
fatallerror #17 üzenetére
Én Kaito néven ismerem persze ez a magyar fordításban volt így!
(#9) Ł-IceRocK-Ł: Köszi
-
aram01
nagyúr
ember legyen a talpán aki nem keveri össze a gombokat
-
DaveJr
őstag
Mindenki magából indul ki
De szerintem egy programozónak alapkövetelmény hogy vakon tudjon gyorsan és hibátlanul akár több száz sort beírni. Ergo vakon gépelek. Mellesleg német kiosztású a billentyűzetem szóval még ha szeretném se nagyon tudnám nézni mert nem találnám a magyar betűket
De örülök hogy te így ismerszAmúgy meg aki vakon gépel annál is előfordul hogy mellé üt....
-
stranger28
addikt
Szerintem ez most bukta.
-
banhammer
veterán
Feher szinben tetszetos az eger.
-
Hatvan9
senior tag
Hányinger kap el amikor ránézek egy ilyen 20 gombos csodára.
-
szilagyiv
senior tag
Félelmetesen ronda
Az ergonómia pedig erősen kérdéses: a csukló soha nem pihen? Egyébként munkához jól menne a sok gomb. Jelenleg G400 fut, de azon kevés a nyomnivaló.
-
DaveJr
őstag
Ember legyen a talpán aki egy nagy izgalom közepette nem nyom mellé...
-
Pantok
aktív tag
Nem is rossz, bár képről nemtudom belőni hogy méreteiben hol van egy g400hoz képest.
Mindenesetre marka kényelmetlen lehet amikor épp nem használjuk a badzsillió gombjait.
-
makro
senior tag
Billentyűzet szükséges mellé?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Inkább ezért adnék ki ennyit, mint egy rokkatért...
de még erre sem...
pedig tényleg jónak tűnik, és a gombok kialakítása is ötletes. -
Z0mbi
senior tag
csak 20 gomb? Apple juzerek biztos a fejukhoz kapnak ennek lattan
-
razer naga kopp-hopp, de a fehér legalább vagány.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A fedélzetén összesen 20 nyomógombot felvonultató eszköz a Razer Naga nyomdokaiba lép.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest