Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sokan ajánlják a puppy-t, slaxot, Tiny Core-t... Inkább egy lassú Xubuntu, mint egy gyors Tiny Core
Kompromisszumot kell kötni. A nagyon kis rendszernek ára van, aki bevállalja, az használja. Múltkor volt itt egy P III-as gép, MX440 VGA-val, meg pár mega
rammal, és Xubuntu 12.04 CD-ről elindult. Csinálni sok mindent nem tudtam vele
, de azért ez egy jó jel sztem.
-
ViZion
félisten
Háát a boot error elég tág... nem találja mit kell indítani, vagy elkezdi és belefagy?
Ubuntu topikban jobban tudnak segíteni, bár ennél több infó kellene (pl. van-e üzenet, helyreállító módban terminálig eljut-e, mikor jelentkezett - pl. frissítés után, hirtelen leállás után, buhera után, stb) -
ViZion
félisten
Az elődjét teszteltem élesben is, volt pár apró, bosszantó -főként grafikai- bug, de használható volt. Gyakorlatilag Ubuntu "belül", tehát leírás, infó, stb. van bőven. Mondjuk Gnome Shell, Pear OS vagy Cinnamon után a windowsos felület "linuxos" szemmel kicsit visszalépés, ezért is cseréltem Pear OS-re, majd Fedorára.
Akit nem zavar a windows skin (esetleg pont azt szereti), az bátran kipróbálhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest