- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- ZIDOO médialejátszók
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Asztrofotózás
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
#63718632 #63 üzenetére
A hülyeség ellen nem véd, valóban. Egy root jogokkal futó fájlkezelőből sokkal nagyobb kárt is lehet okozni, ez sokkal jobb megoldás. Aki ész nélkül szerkeszt rendszerfájlokat, az meg fogja tapasztalni a következményeit, és legközelebb már óvatosabb lesz, szerintem ez jó dolog. Ne büntessük azokat akik tudják mit csinálnak azok miatt, akik nem. Az átlagfelhasználónak nem is kell hozzányúlnia rendszerfájlokhoz, ha meg mégis, akkor legyen körültekintő, és előtte legyen backup, szerintem ez alap, és minden normális helyen el is mondják.
King Unique: más Linuxok, mint Ubuntu (saját maguk összerakták), Fedora/RH (megvették), SuSE (megvették). Archon/Manjaro-n is megoldható, ha valaki nagyon szeretné, szerintem egyszerűbb kikapcsolni (még a Surface Pro-n is ki lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest