Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eszemben sem volt kekeckedni, minek várnák meg ezzel egy aktuális témát. Ma nem is foglalkoztam Linux-szal, de olvasam a spotify thread-et és belenéztem az AUR-ba, így tünt fel a dolog. Akkor ezek után, ha felfedezek valami érdekeset, magamban tartom.
Szerintem itt az analógia a torrent kliensekkel erősen sántít, mert a torrentkliens arra van, amire szánják (irreleváns most, hogy vissza lehet élni vele), de ennek alapból egyetlenegy célja van, ami egyértelmű csalásra sarkall. Ez a neve, hogy reklámgyilkos!
Szerintem ezeket nem kéne beszólogatásnak venned, mert ha jól tudom, nem tulajdonod vagy rokonod a Manjaro és az AUR, nem is a Te szellemi termékeid, így nehezen értem, miért veszel minden kritikát támadásnak. Megint oda jutunk így, mint a Unitynál, hogy csak az szóljon bele a témába, aki dicsérni tudja.
Tudnék analógiát hozni a magyar valóságból, de szerencsére tiltott itt a politizálás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco AIR-AP4800-E-K9 - Access Point - Több darab érkezik - Új ára 368.000Ft - 5200 Mbit/s
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / B550M / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W
- JRL SF Onyx SH2301 villanyborotva
- ASUS ROG STRIX 1200W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest