- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
#63718632 #60 üzenetére
Nem értem mi a gond. Ha tudom a root jelszót, akkor root vagyok. Pont azt a lépést spórolom meg, hogy grafikusan kelljen root jogokkal futtatnom a szövegszerkesztőt, vagy terminált kelljen használnom mondjuk nano-val. Ha így elcseszi valaki, nano-val is elcseszné. Ha meg tök mezei felhasználó, nem adminisztrátor mint pl. én, akkor a root jelszót sem fogja tudni. Hol a gond?
Amúgy ez ugye úgy néz ki technikailag, hogy te felhasználóként olvasásra nyitod meg, és ugyan bele tudsz szerkeszteni, de elmentve csak akkor lesz, ha emelt jogosultságokkal teszed. Szerintem ennek így kellene működnie mindenhol, mert ennek van értelme szemben a több lépcsős megoldásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Autós topik
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest