Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
Köszi ablak beállításokat megcsináltam még tegnap, most visszaellenőriztem a te beállításaidat és ezek működnek (a pluszban nyíló ablakokra is, köszi
, de vannak olyan ablakok, ahol nem (pl ilyen a rendszerbeállítások is), plusz ezek nem vonatkoznak az oszlopk beállításaira, hogy mennyire vannak széthúzva. Mivel rendszermérnöki feladatokat is ellátnék, ezért elég gyakran nézegetnék monitorozó programokat, ahol vannak bizonyos oszlopok, amiket széjjelebb húznék, ezért kicsit zűrös. De lehet hogy ez a gond egyszer ki lesz "javítva"/megoldva az újabb kernelben esetleg.Az SDDM beállításait megnéztem, de ott nincsen automatikus képernyőzár vagy hasonló, viszont ha bejelöltem az újrabejelentkezés kilépés után-t is, akkor már van automatikus bejelentkezés. Most vagy a magyar fordítás rossz, vagy a logika fura, mert ez és az automatikus bejelentkezés nem teljesen ugyanaz

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Formula-1 humoros
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de vannak olyan ablakok, ahol nem (pl ilyen a rendszerbeállítások is), plusz ezek nem vonatkoznak az oszlopk beállításaira, hogy mennyire vannak széthúzva. Mivel rendszermérnöki feladatokat is ellátnék, ezért elég gyakran nézegetnék monitorozó programokat, ahol vannak bizonyos oszlopok, amiket széjjelebb húznék, ezért kicsit zűrös. De lehet hogy ez a gond egyszer ki lesz "javítva"/megoldva az újabb kernelben esetleg.