Hirdetés
- Nem már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ezen ne búslakodjatok, a kolléga problémáját én is megnéztem és azért nem javasoltam neki másik disztrót, mert ugyanez a helyzet állt volna elő a híresen mindent felismerő Linux Mint-nél is.
Sajnos wifi stick-ek terén van ilyen a Linux-nél, persze a múltkor rákerestem, hát voltak elég fura egzotikus ketyerék is wifi stick dongle meg egyén névvel. Próbáljatok ki egy Debiant, na ott aztán valóban sok drivert úgy kell összevadászni, ha nincs fenn a non-free fw repo.Pár disztrót próbáltam már és elhiheted, a Manjaro nagyon jól áll e téren is. Biztosan létezik olyan oprendszer, ami minden létező hardvert felismer, a 20 évvel ezelőtt gyártottat és a jövő hónapban kijövő eszközt is. De ez nem a Manjaro és nem is az itt lévő néhány disztró.
(#354) zoltanz
Épp tisztogatom a kenyérpirítómat......de ha nem fog rajta működni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bitcoin topic
- Battlefield 6
- Asztalos klub
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos wifi stick-ek terén van ilyen a Linux-nél, persze a múltkor rákerestem, hát voltak elég fura egzotikus ketyerék is wifi stick dongle meg egyén névvel. Próbáljatok ki egy Debiant, na ott aztán valóban sok drivert úgy kell összevadászni, ha nincs fenn a non-free fw repo.