Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ezen ne búslakodjatok, a kolléga problémáját én is megnéztem és azért nem javasoltam neki másik disztrót, mert ugyanez a helyzet állt volna elő a híresen mindent felismerő Linux Mint-nél is.
Sajnos wifi stick-ek terén van ilyen a Linux-nél, persze a múltkor rákerestem, hát voltak elég fura egzotikus ketyerék is wifi stick dongle meg egyén névvel. Próbáljatok ki egy Debiant, na ott aztán valóban sok drivert úgy kell összevadászni, ha nincs fenn a non-free fw repo.Pár disztrót próbáltam már és elhiheted, a Manjaro nagyon jól áll e téren is. Biztosan létezik olyan oprendszer, ami minden létező hardvert felismer, a 20 évvel ezelőtt gyártottat és a jövő hónapban kijövő eszközt is. De ez nem a Manjaro és nem is az itt lévő néhány disztró.
(#354) zoltanz
Épp tisztogatom a kenyérpirítómat......de ha nem fog rajta működni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos wifi stick-ek terén van ilyen a Linux-nél, persze a múltkor rákerestem, hát voltak elég fura egzotikus ketyerék is wifi stick dongle meg egyén névvel. Próbáljatok ki egy Debiant, na ott aztán valóban sok drivert úgy kell összevadászni, ha nincs fenn a non-free fw repo.