Új hozzászólás Aktív témák
-
Sose használtam 2 napnál többet az Ubuntut korábban.
Nyilvánvaló számomra, de gondolom ott is az alap Unity felülettel telepítetted, az tényleg nagyon más kinézetre, mint a KDE, Cinnamon, Mate és az XFCE.
Alapból mielőtt elindítottam volna kerestem magyar OS felületi kiválasztás de nem találtam a nyelvek közt. Cseh,Lengyel,Török stb... ezek voltak.
Ez sajnos a live-ból indításbál ilyen elszabott, a régi felületű indítóképernyőnél még az F2 billentyűvel lehetett választani az összes fenn lévő nyelvből. Live-ból ennél az új felületnél csak az a pár nyelv van, de amikor telepíteni kezded, akkor már választható, ahogy Dave is írta.
-
vadkörte
addikt
"Ha alapból van ott a magyar kiválasztás akkor más a tészta. Egyedül a billnél láttam a magyart."
Mert az a live rendszer (=telepítés nélkül is kipróbálható a rendszer, értelem szerűen korlátozásokkal, illetve hibajavításra, mentésre is felhasználható)
A live rendszerből az "Install Manjaro" ikonnal lehet telepíteni. Ot taz első panelen a legördülőből tudod kiválasztani, a magyar nyelvet. A teljes nyelvi csomagot a telepítés után lehet telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- VGA kibeszélő offtopik
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Adobe Lightroom topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest