Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Realradical
üzenetére
Nem is a VLC miatt, hanem jobb érzés leülni egy KDE-s disztró elé, mint mondjuk egy Win10 elé. A több ablakos fájlkezelő ami beépített terminált is tud baromi jó dolog és még lehetne sorolni. Nekem játékaim Linux alatt is vannak bőven, ha olyan kedvem van akkor egy hétig nem is indítok el itthon Windowst.
Cégnél a HW fejlesztés miatt sajnos Windowshoz vagyok kötve mert a kínai procikat nem tudom más alól programozni, így legalább itthon valami normálist tudok használni, ha már nagyon unom a bránert.
Egyébként a dualboot egy nagyon hasznos dolog, már csak adatbiztonsági szempontok miatt is. Sajnálatos, hogy csak kevesek gépén van 2 vagy több oprendszer.
Ispy: a HP-nak konkrétan teljes nyomtató csomagja van Linuxra.
RazorSh4rk: valóban nem tart 1+ órát egy Windows beállítása, de jellemzően nem is lehet túl sok mindent beállítani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
colomb2: most éppen addig se, mert kijött a ME Andromeda.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rimuru
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Akkor meg sokaig nem kell desktop Linux kerdessel foglalkoznod.

Belathato idon belul szerintem nem lesz Blizzard jatek Linux alatt, ami sajnalatos mert jo jatekokat csinalnak.
Bar mar 1 lepest tettek, konzolra is adtak ki jatekot. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bar mar 1 lepest tettek, konzolra is adtak ki jatekot.