- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Köszönöm a tippet. Tegnap megpróbáltam kibogarászni, hogy mit kell csinálnom, de a mutatvány az első lépésnél megbukott. Azt a fájlt amit át kellett volna írnom nem létezett. Még a hangrendszer sem válaszolt, nem tudtam a hangbeállítások menüt sem megnyitni. A CPU meg folyamatosan max terhelésen ment úgy, hogy nem futtattam semmit. Megpróbálkozok később lubuntu telepítéssel, mert ez így nem opció.
rybank:
Hát remélem, hogy minél előbb sikerül valami megoldást találnom rá, mert ez így nem állapot. -
KISDUCK
addikt
Megragadnám az alkalmat és kérnék egy kis segítséget. Szeretnék pingvint használni én is, de egy dolog visszatart amit még nem tudtam orvosolni. Az 5.1 hanggal mindig problémáim voltak, sikerült összehozni, hogy az 5.1 hang szóljon 5.1-ben de a stereo hangok nem szóltak sehogy 5.1-ben, csak a 2 frontális szatellit muzsikált. Eddig főleg ubuntuval próbálkoztam. Próbáltam suset, debiant, fedorat, de eddig nem jött össze semmi. Kerestem leírást, hogy mit kell csinálni, de eddig nem segített semmi. A konfigom: ASRock P4VM800, Celeron 2,66 GHz s478, 1GB RAM és 7600GS AGP. Alaplapi hangkártyát használok.
Meglévő telepítők: Kubi 10.04, Ubi 10.04, UHU 2.2, Blackpanther v10.1.1, OpenSUSE 11.3 Gnome, Debian-506, Fedora, Linux Mint 11, Lubuntu 11.04, Xubuntu 11.04.
Eddig próbálkoztam az utóbbi kettőt leszámítva mindegyikkel. Egy-két rendszernél a netet nem tudtam belőni és ott abba is hagytam a próbálkozást. Tehát olyan tippet kérnék, hogy melyik rendszerrel kéne próbálkoznom ez ügyben úgy, hogy a gépemet ne falja fel a rendszer és, hogy hol találok leírást sikeres "stereo hang mind a hat csatornán" leírást. Win xp-t használtam eddig felhasználói szinten.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest