Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
Hi!
Van egy ASUS RX 3041 routerem és gondok vannak a beállításával. Összekötöm a kábeleket rajta (3-at) bekapcsolom és semmit nem reagál.
Mit kéne állítanom? -
Integra
titán
na ez már nem rossz!
de mióta gigabit router, ha sima 10/100 lan van benne?
vagy én értek félre valamit..
meg azt se látom, hogy linuxos e -
^Clown
addikt
WRT54GL rulez! Mondjuk az olyan csúnya, hogy akár madárijesztőnek is kitehetném a kertbe
Szerintem ha valakinek nem kell rá új antenna, és nem tudja elpakolni a szekrény mélyébe, akkor kitűnő választás lehet - így első ránézésre.
-
Integra
titán
jól néz ez ki nagyon.
mondjuk nem volna rossz ha opcionálisan rá lehetne tekerni egy vagy két nagy teljesítményű antennát ha kell a kertbe..
mikor lesz ebből n-es gigabit lannal és linux-szal?? -
Hebry
senior tag
Nekem valahogy nem tetszik, egyáltalán nem.
a fekete ok, a ledek, ábrák ok, de a formavilág, az antennanélküliség, na az az egészet elrontja. -
Aprósólyom
addikt
Szerintem inkább japános mint európaias. Csakazértis!!!
-
1010
őstag
olyan night rideres lett
mintha kitt egy alkatrésze lenne
lehet a tervező szerette a sorozatot
-
Polesz
addikt
Újabban a Linksys szappantartót kezd gyártani? Ez a csicsa, besz@rok rajta komolyan mondom.
Szerk: mitől európai? Amerikában csak szögletes körök vannak vagy mi?
-
Olasza
aktív tag
Nekem tetszik. De tuti, hogy nem állnám a tel számlát, míg ők távolról beállítják.
-
TeeJay
félisten
hát a rejtett antenna nekem se jön be
4darab WRT54GL-t vettem eddig rokonoknak meg saját célra is és jó volt hogy lehetett tekergetni az antennát a jobb vétel elérése érdekében. -
Shodan
őstag
Azért kicsit jobban néz ki mint a régebbi.Asztalra való na.
-
cizoe
őstag
Olyan mint valami szobamérleg...
-
john_007
csendes tag
Úgy látom, vízszintes sík hiányában erre már nem fogunk mást pakolni.
-
ngabor2
nagyúr
rejtett antennák... jó az nekünk? oké, hogy dizájnos, de igény esetén le lehet cserélni komolyabb antennára a benne levőt, mint a korábbi változatokon? monnyuk ott is a tnc kicsit vicces volt, elég macerás értelmes tnc-s antennához hozzájutni, hacsak nem szerel egyet az ember...
-
Cyrin
addikt
Épp ideje volt a dizájnváltásnak. Tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A WRT54G2 tervezői a dizájn mellett az egyszerű kezelhetőségre is gondot fordítottak.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest