- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tegbashar
tag
válasz Synthwave #20 üzenetére
Amit írtam nem szarkazmus, hanem irónia volt. Vadidegenekkel szemben egy technikai eszköz kapcsán nálam az érzelmek nem szoktak előkerülni (bár visszagondolva, ha nem szerepelt volna a halmozott 'gagyi' kifejezés a kis kedvencemre, talán nem is válaszolok).
És nyilván olyan valós igény sem, hogy 500m hosszú egérkábelt szeretnék
Az van, hogy hardver-teszteket én egy forrásból szedek. Az egeret és a házat leszámítva minden alkatrészemet prohardver teszt (vagy ajánló-fórum) alapján szoktam beszerezni (háznál a "férjen bele" az egyetlen szempontom, egérnél meg a lapátkezem miatt a kényelem nagyon fontos tényező).
Amit most írtál, az nagyjából az egyetlen általam olvasott prohardveres szakértői vélemény Mad Catz-ról, mert tesztet én erről a márkáról nálatok még nem láttam.
Azt a következtetést vonom le, hogy ezen a téren (is/sem) az igényszintem nem éri el a professzionális felhasználási körökét.
Ezért most hisztiből bevetem az unokám legélesebb fegyverét:
DE AKKOR SEM GAGYI -
törölt tag
válasz Synthwave #20 üzenetére
"Igen, sok ilyen R.A.T. volt már eddig."
Melyik volt az a sok? Csak a RAT 3-at és a másik legalsóbb kategóriát tudom mondani, hogy anyaghasználatra problémás.
"Korábban mindenesetre sok Mad Catz cucc használt gagyi lézert."
Mit értesz gagyi alatt, melyik termékben?
"Ja, hát ha sima harisnya, és nem paracord, akkor az fos."
Nem tudom melyiknek milyennek kéne lennie, erre is azt tudom mondani, millió hurcibálás, pakolás, hajtogatás után is remekül elvan mindkét egerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Autós topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync