Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
func93
senior tag
Lenyűgöző egy játék az biztos!

-
kakuk.tamas
addikt
Mát kijátszottam. A vége nehéz, de b*ssza meg, nem lehet lerakni, ha elkezded, és századjára úgyis sikerül megcsinálnod.

Nálam 10ből 100pontot kap!(De jöhetne már a WD:S3...)
-
-
Chp
őstag
Lenyűgöző alkotás.
-
Simba86
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
Story-játék, és abból örökre top 10-es!
-
maximilian4
addikt
Iszonyat jó játék. Aki teheti próbálja ki. Az a hangulat és atmoszféra egyszerűen lenyűgöző ami a játékban uralkodik, emellett a játék grafikai kivitelezése is csillagos 5-ös. Több ilyen játék kéne. Ami még megfogott nagyon ez mellett az a leo's fortune.
-
Šolaire
veterán
Nekem boxra még dobozosan is megvolt tényleg nagyon jó game. A vége meg hát😊
-
Steamen megvan, jó kis játék...mondom ezt úgy, hogy valahol az utolsó harmadban elakadtam, mivel hülye vagyok hozzá.

YT-on megnézni meg nem olyan izgi.
-
nagyon jó game, ipaden csomót szórakoztam vele. 😀
-
dinnje
aktív tag
Köszi Bone a figyelemfelkeltést, h ilyen jó áron letölthető, már meg is vettem. Aki nem ismeri a játékot próbálja ki mindenképp, ha jól emlékszem van demó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Nvidia Quadro FX570
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest